16 Οκτ 2020

"παίζεις, δεν παίζεις"


Γενικά τα κουπόνια όταν τα παίρνεις στα χέρια σου έχεις τρεις επιλογές. Η πρώτη και η καλύτερη "παίζεις". σου μιλούν τα παιχνίδια, τα βλέπεις, τα πιστεύεις και δίπλα τους στέκουν ικανοποιητικές αποδόσεις. Άμα είναι και δυο τρία παιχνίδια ακόμα καλύτερα, γιατί γλυτώνεις το μαρτύριο της διαλογής...

Δεύτερη επιλογή είναι "δεν παίζεις" - έτσι απλά. Τα κοίταξες, τα ξανακοίταξες, τα αφουγκράστηκες, δεν έβγαλαν κιχ. Με το ζόρι παντρειά, ο γκισές βγάζει λεφτά. Μια άλλη φορά λες και σχεδιάζεις το αύριο. Αν παίζεις στοίχημα σαν να μην υπάρχει αύριο, σίγουρα δεν θα υπάρχει αύριο.

Τρίτη επιλογή "παίζεις και δεν παίζεις" δηλαδή βρίσκεις κάτι παιχνίδια, μετά το ξανασκέφτεσαι, σου θαμπώνουν, σου ξινίζουν. Κοιτάς τις αποδόσεις, θες κάτι καλύτερο, γιατί δεν τα πιστεύεις και πολύ.  

Λες στον εαυτό σου πάσο, το ξανασκέφτεσαι είναι μεγάλες οι αποδόσεις και ένα να περάσει την κανείς την δουλειά σου - γάματα με κεφαλαία γράμματα.

Το αυριανό κουπόνι από Αγγλία ανήκει στην τρίτη επιλογή γι αυτό και ο τίτλος.

Βέβαια είμαστε ακόμα στην έκτη αγωνιστική και μπορούμε να τραγουδάμε "time is on my side"

Ίπσουιτς(1.68)- Άκρινγκτον(5.20)- εδώ λοιπόν το πρώτο πρόβλημα είναι πως η Ίπσουιτς δεν είναι Λίνκολν, αλλά ο γκισές τα κοστολογεί λίγο πάνω, λίγο κάτω, το ίδιο. Η Ίπσουιτς έχει δυο καθαρές νίκες μέσα με Γουιγκαν και Ροτσντειλ. Η Ροτσντειλ όμως κράτησε εκεί μέσα, μέχρι το 60΄γιατί όχι και η Άκρινγκτον . Μια Άκρινγκτον που πάει στο Ίπσουιτς με δύσκολη νίκη μέσα με Ροτσντειλ, παρότι βρέθηκε να χάνει στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Έρχεται από μεγάλο διπλό η Ίπσουιτς μέσα στην Μπλάκπουλ με 1-4. Δεν έχει ήττα, η άτιμη ακόμη και λογικό είναι να ζητάμε να πληρωθούμε καλά την πρώτη της ήττα. Υπάρχει μια τιμή 6.00 στο διπλό, αλλά είναι στην παρανομία. Νόμιμο θα βρεθεί εκεί στο 5,25, δεν καιγόμαστε να το παίξουμε, αφού για μας δεν είναι παιχνίδι που φωνάζει από μακριά. Περιμένουμε μήπως συναντηθούν με τις παράνομες τιμές...

Προϊστορία κάνα δυο παιχνίδια έχουν παίξει - σαν να μην υπάρχει. Να μην χάσει η Ακριγκτον, εδώ έχουμε διάσταση αποδόσεων. Η πράσινη, η καλή το έχει 3,50 και η ανοιχτή πράσινη, η παράνομη το δίνει 4,40.

Φορεστ Γκριν(1.69) - Στιβενειτζ(4.81) - αήττητη η Φορεστ, αλλά εδώ χάνει η Μπάγερν και η Λίβερπουλ - τούτη θα μείνει στήριγμα; όχι ότι δεν μπορεί να βάλει και πέντε γκολ. Να βάλει και να την χειροκροτούμε, εξάλλου εγώ στο μυαλό μου έχω αυτά τα 1,65 να κερδίζουν άνετα.

Για να είμαστε όμως δίκαιοι και συνάμα προσεκτικοί, έχει δώσει δύσκολα ματς η Φορεστ.

Πιθανότητες 60% άμα δίνουν σε μια ομάδα και την βλέπεις να κερδίζει με το στανιό, "κάποιον λάκκο, έχει η φάβα". Στιβενειτζ 20% πιθανότητες - και με το στανιό και από σπόντα, εδώ πληρώνει δίκαια.

Προϊστορία μοιρασμένη δεν την λες και σίγουρα δεν είναι κακή για την Στιβενειτζ.  Στα τελευταία έξι στην έδρα της Φορεστ είχαμε έναν άσσο, τρία Χ και δυο διπλά.

Προέρχεται από καλή εμφάνιση στην έδρα της Μανφιλντ, αλλά έμεινε στο 0-0. Γενικά τα παλεύει τα παιχνίδια και οι δυο ήττες της ήταν στο γκολ.

Σαουθεντ(5.40) - Τσελτεναμ(1.62)- Πίσω μου σε έχω σατανά! Για να το ξεκαθαρίσουμε ήθελα την ταλαίπωρη την Σάουθεντ να την έβγαζε ο δρόμος της σε κάνα γήπεδο μακριά από την έδρα της. Τώρα ξανά αουτσάιντερ εντός, με την προσφάτως καμένη Τσελτεναμ.

Η Έξετερ είναι θεωρητικά καλύτερη από Τσελτεναμ. Η Έξετερ λοιπόν ισοφάρισε το καφενείο της Σάουθεντ στις καθυστερήσεις - πως θα έχει επηρεάσει αυτό την Σάουθεντ; θα έχουν σκυλιάσει; θα έχουν αδειάσει;

Αυτά δεν είναι εύκολο να απαντηθούν πριν το ματς. Εικασίες θα κάνουμε; Αυτά που κοροϊδεύουμε;

Στην Τρανμιρ πάντως και στην Λειτον πέρασε αέρας η Τσελτεναμ. Λίγο πριν την σέντρα με την Έξετερ έδινε ο άσσος 6,50 - γιατί να αγοράσουμε τώρα στο 5,50; Άλλο παιχνίδι θα μου πεις - συμφωνώ αλλά και πάλι ζητώ κάτι καλύτερο.

Πάντα θα έχω αυτό το δικαίωμα...

Πόρτσμουθ(2.04- Ντόνκαστερ(3.59) - με δυο μεγάλες νίκες υποδέχεται η Πόρτσμουθ την Ντόνκαστερ. Μια Ντόνκαστερ που έδειχνε ζωηρή, αλλά μετά την ήττα από Γουιγκαν ποιος να την πάρει στα σοβαρά - και όχι σ΄ αυτήν την απόδοση.

Υ.γ. προσοχη γιατί οι Αγγλιδούλες έχουν πάλι σέντρα την Τρίτη. Εδω θα είμαστε, μέχρι αύριο, ίσως αλλάξει κάτι. 

 

 

 

 

 

95 σχόλια:

  1. Καλημέρα λασπωμένη και υγρή. Μια γρήγορη σάρωση του κουπονιού και έχουμε τα εξής. Εβερτον στο 4,00 και Αρσεναλ στο 6,00. Εχουμε Αουγκσμπουργκ στο 5,50 και Χοφενχάιμ στο 4,00. Εχουμε Γιουβέντους χωρίς Κριστιάνο και Ουντινέζε χωρίς γκολ. Εχουμε Ισπανία και Γαλλία για τα σκουπίδια. Εχουμε Φένλο σto sans voir. Εχουμε και Ρίο Αβε. Εχουμε κορωνοιό και ανεργία, έχουμε βιώσιμο χρέος στο 200%, έχουμε μισό εκατομμύριο νέους στο εξωτερικό, έχουμε Τούρκους, έχουμε παγκοσμιοποίηση, έχουμε παχυσαρκία καρκίνους και ψυχολογικά προβλήματα, έχουμε βασανισμούς ανθρώπων και ζώων, έχουμε τα χάλια μας. Κι έτσι, για θεραπεία, παίζουμε στοίχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντωμεταξύ ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δήλωσε πως περίπου το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει μολυνθεί. Αν είναι έτσι, τότε μιλάμε για 800 εκατομμύρια. Κι έχουμε 1 εκατομμύριο νεκρούς ? Τί ποσοστό θνησιμότητας προκύπτει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβάζεις τα νέα στον κόσμο και θες να πάρεις τα βουνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παίζεις, δεν παίζεις.

    Σ' έχω δεν σ' έχω
    Σε κρατώ δεν σε κρατώ.

    https://youtu.be/iXn2WyO1ZYY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λοιπόν μας βλέπω σήμερα να ακολουθούμε το τραγούδι: "τι έγινε εκείνο το τρένο που έβλεπε τ΄ άλλα τρένα να περνούν..."

    Στο ζωντανό Βούδα κι αν πάει "ο καθείς κι η τρέλα του"

    Να κάνουμε λες το στοίχημα διαφυγή από την πραγματικότητα - υπάρχουν καλύτερα πράγματα.

    Άλλα νομίζεις η σπηλιά δεν δείχνει τον δρόμο;

    Πάντως το μάτι θα χορτάσει ποδόσφαιρο σήμερα, ελπίζω να πετύχουμε και καμιά ευκαιρία.

    Ακρινγκτον τώρα στο 4.75 - άνοδο περιμέναμε, κάθοδος μας βγήκε. 3.25 μην να χάσει και 1,90 η διπλή ευκαιρία. Έτσι δεν κάνουμε δουλειά...

    Για πες μας Βούδα, εσύ που τα ξέρεις αυτά - Γουεστ Χαμ για αύριο;









    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πιστευω στον Αρτετα, νέος, ωραίος, φιλόδοξος με πλάνο και διάθεση να πετύχει. Δεν πιστεύω στους παίκτες του.

    Υπήρχε εδώ το διπλό 7,50, έπεσε τώρα ανεβαίνει πάλι. Χωρίς φορ η Σιτι και βγάζει μια εικόνα όχι καλή. Κυνηγάμε την απόδοση εδώ...

    Νουκαστλ - Γουναιντεντ - ο χάλιας κι ο ρεζίλης εδώ - ούτε ένα ευρώ δεν βάζεις σ αυτό...

    Φενλο - ωραία αγορά έκαναν τα παιδιά. δύσκολο το παιχνίδι, αλλά τουλάχιστον πήραν υψηλή απόδοση σε σχέση με σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σήμερα γενικώς δεν. Να βγει η Φένλο θέλουμε και θα είμαστε βασιλιάδες. Από κει και πέρα, το Εβερτον-Λίβερπουλ θα έπρεπε να είναι 4,00-2,00-4,00 ή άντε 3,33-2,50-3,33. Οποιος παίζει Λίβερπουλ σήμερα είναι για τα σίδερα. Και η Γουεστ Χαμ που ρωτάς δεν είναι άσχημη ιδέα. Ιδίως αν δεν παίξει ο Ντάιερ που γίνεται ο αγαπημένος του Μουρίνιο. Αλλά μπορεί να μπει ο Μπέιλ και φαντάζεστε τί φαντάζομαι. Πάντως η παράδοση είναι μοιρασμένη, τοπικό ντέρμπι είναι, η απόδοση καλή. Απλώς δεν θέλω να σκεφτώ άλλο πάνω στη Τότεναμ γιατί την έχω στύψει. Μια με την Εβερτον και μια με τη Μαντσεστερ. Να μην είμαι πλεονέκτης. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ και περνάει ο Οκτώβρης χαραμισμένος. Και η Σίτι χωρίς Ντε Μπρούινε τί Σίτι είναι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είμαστε στο 30 λεπτό, η Εβερτον παίζει στα ίσια, έχει ισοφαρίσει χωρίς να κωλώσει από το κρύο γκολ του Μανέ, έχει στείλει στον πάγκο σακατεμένο τον Βαν Ντάικ και το 1Χ δίνει ακόμα 1,90, ο άσσος ξανά στο 4,00. Βλέπω άλλο ματς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α μάλιστα, τραυματίας και ο Κολεμαν. Είναι πρόβλημα αυτό για την Εβερτον.

      Διαγραφή
    2. όταν εκατομμύρια Πακέτοι βάζουν στο λάιβ την ονοματαρα τη Λίβερπουλ, ο Μπουκαδόρος πώς να κρατήσει το μαγαζί του?

      Διαγραφή
    3. Χαχαχα, εκατομμύρια Πακέτοι. Σωστός. Πάντως έκατσε η Εβερτον μετά την ισοφάριση.

      Διαγραφή
  9. Μια μέτρια Λίβερπουλ οριακά καλύτερη. Μια καλοστημένη Έβερτον πού περιμένει μια φάση να κλέψει το ματς.

    4.33 ο άσσος, 2 το διπλό. Ωραίος ο γκισές. Τι να δώσει;

    Είπαμε δεν ασχολούμαστε Μ αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Σεβίλλη σου παίζει με δέκα στην Γρανάδα. Κοίτα μην χάσει και μείνει πίσω για το πρωτάθλημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εντάξει, παίρνεις αυτό το παιχνίδι και το δείχνεις σε όποιον πιστεύει πως είναι εύκολο να προβλέψει αποτελέσματα αγώνων ποδοσφαίρου.

    Έβαλε και τρίτο η Λίβερπουλ στις καθυστερήσεις και το ακύρωσε ο Βαρ για κάτι χιλιοστά στον Μανε. Πριν άρπαξε μια κόκκινη η Εβερτον. 2-2 τελικό, όλοι δίκιο είχαν...

    Η παράγκα κυνηγά την Σεβίλλη του Βούδα - να το κρατήσουμε αυτό.

    Για να δούμε θα πετύχουμε καμιά Αγγλιδούλα σε κέφια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρά ήταν το παιχνίδι, αρκεί να μην έχεις παίξει Λίβερπουλ. Κι ο φαβοράκιας που οργίστηκε για το 2-3 που δεν μέτρησε, ας θυμηθεί το 2-3 που μέτρησε στο Μπράιτον. Το αουτσάιντερ τον προειδοποίησε πάντως. Τώρα αν δεν διαβάζει στον καφενέ του Μπαζ και διαβάζει στον καφενέ του Μπάμπη, δεν φταίει και για αυτό το VAR.

      Διαγραφή
    2. Όσα φαβορί και να πάρει ο Φαβορακιας, θα έρθει το ένα φαβορί να σπάσει και να του χαλάσει ο,τι έχτισε.
      Νόμος.

      Διαγραφή
  12. 3-3 και η Τσέλσι, επικρατεί αγανάκτηση στις στοιχηματικές αγορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Νοτς Καουντι - κάλως ήρθες στην κόλαση! Άντε τώρα να παρακαλάς την Ρεαλ - μα και να κερδίσει πως να μαζέψεις την χασούρα;

    Παίζετε ρε, ο μπουκ στο γήπεδό του; Τι έχει φτιάξει ρε η κουφάλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εχασε και η Ρεαλ. Κάτσε να χαμηλώσω τα φωτά στον καφενέ Βούδα, γιατί θα βγουν οι απελπισμένοι βαφοράκηδες και θα σπαν ότι βρουν μπροστά τους.

    Η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηθελα να σου γράψω, ρε αθεόφοβε, βαλτός είσαι ? Να ρεφάρουν με τη Ρεάλ ??? Παίζεις με τον πόνο του κοσμάκη ??? Εχουμε κι εμείς λίγο τα νεύρα μας βέβαια, η Φένλο έμεινε στα αποδυτήρια, έφαγε κι ένα γκολ φρίκης, ο τέρμας ο καριόλης βαριόταν να πηδήξει να το αποκρούσει, γαμώ το σόι του. Εφαγε κόκκινη η Αλκμααρ, μακάρι να συνέλθει η δικιά μας και να προσπαθήσει λίγο παραπάνω, γιατί δεν έχει κάνει σουτ.

      Διαγραφή
  15. Η άλλη η σιχαμένη η Γιούβε, συγχώρα με ρε Μπάτζιο, έχει βάλει στα δοκάρια τον συνταξιούχο. Με προκαλούν να παίξω, αλλά δεν θα τους κάνω τη χάρη. Θέλω να 50πλασιάσω και θα το πετύχω. Οταν κερδίζω, θα τα αφήνω στην τσέπη.

    Πάντως η χρονιά θα είναι του Αγίου Βαρθολομαίου. Οι δυνατοί έχουν χεστεί πάνω τους από τον κορωνοιό, βουτυρόπαιδα του κερατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καριόλααααααααααααααααααααααααααααααααααα το έφαγες μωρή γαιδούρα, σήμερα που δεν σε κοντράρω ??? Γαμώ την καταδίκη μου...

      Διαγραφή
    2. Πωπω τί χουνέρι είναι αυτό ??? Θα με πιάσουν τα νεύρα μου με τη Γιουβέντους. Εντούτοις δεν θέλω να το γυρίσει. Να χάσει, να με πονέσει. Δε θέλω χάρες.

      Διαγραφή
    3. Ισοφάρισε ένας μαλάκας της Γιούβε. 1-1.

      Διαγραφή
  16. Ρεάλ και Μπάρτσα φοράνε τις αδελφίστικες πυτζάμες τους. Εβαλαν τα ροζ τα πιτσουνάκια μου. Ο τέμπορα ο μόρες που διαβάζαμε και στο Αστερίξ. Φαντάσου να μπει η αστυνομία του διαδικτύου τώρα να μου κόψει κανά πρόστιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ροζ φανέλες, μαύρα σορτσάκια, πράσινες κάλτσες, κίτρινα παπούτσια. Κόψτε και τα πουλιά σας μάγκες.

      Διαγραφή
  17. Τι γράφεις ρε Βούδα; σε καλό σου ρε...

    Και μαύρα χάλια η Μπαρτσελονα - τι σκατα φαβορί είναι αυτά; Τους υπερεκτιμούν ρε οι μικροί, λίγοι είναι οι μεγάλοι πια που αξίζουν τέτοιες αποδόσεις...

    Μπουφον λες τον είδα - εκατό χρονών μοιάζει - α ρε Πιρλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουράστηκα. Εχω πιεί και τις μπύρες μου και δεν μιλάω όμορφα. Ζητώ συγγνώμη αν κάποιος θίχτηκε.

      Διαγραφή
  18. 2-222222222222222222222222222222222
    ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μια φορά δεν έπαιξα διπλή ευκαιρία και κάθησε στο Χ.
    Να τραβάω τα μαλλιά μου δηλαδή. Χαλάλι.
    Μπράβο Μιχάλη και Νίκο. Εξαιρετικό σημείο και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τί να πρωτοδείς ρε γαμώτο. Τόσα ματς ταυτόχρονα. Είναι απάνθρωπο. Φεύγω. Καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καληνύχτα ρε και να προσέχεις - έσπασε και η Αλκμαρ και οσο να ναι θα είναι επικίνδυνα εκεί έξω.

    Εγώ θα το πιω το ποτήρι μέχρι τέλους - τώρα θα λέμε δεν μπορεί ένα φαβορί θα περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εχασαν τη Ρεαλ οι Μπαμπηδες και παίξαν Μπάρτσα να ρεφάρουν ...

    χαχαχα ...


    :)))


    Επικός ο Βούδας ....μιά κατηγορία μόνος του ... :)))))) :))))))

    Οτι και να γράψω μετα απ αυτόν θα φανεί ρηχό ....οπότε απλα καληνυχτα σας ...


    VOID η Φενλό ....συνεχιζουμε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εντάξει τουλάχιστον δεν χάσαμε.
    Είναι κάτι και αυτό.
    Τι άλλο να πω και εγώ?
    Συνεχίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλημέρα, τα όργανα συνεχίστηκαν εχθές και αργά την νύχτα. Το φάντασμα της Μπαρτσα εμφανίστηκε στην Χεταφε και έφαγε μια μπάτσα. Από το καλοκαίρι με την φυγή ή όχι του Μεσι φαινόντουσαν αυτά. 1.70 με την έναρξη δίνανε τις μετριότητες με τις ροζέ φανέλες.

    Μέχρι και ο μπουκ τους βαρέθηκε γιατί ήταν 84 και έδινε το Χ στο 5.50. Μεγάλο για φαβορί που χάνει και θέλει περίπου δέκα λεπτά. Άλλα αφού έβλεπε δεν έκανε φάση - τι να δώσει; Χάθηκε και η τελευταία καλή χρονιά του Μεσι, μέσα στις μετριότητες.

    Γιουβέντους κι αυτή μας τον έκλασε - πήρε το Χ. Άμα δεν καταλαβαίνω πως θέλουν να παίξουν οι ομάδες κάποιων προπονητών με εξοργίζει. Φέρνεις το νέο ρε Πιρλο με τον αιωνόβιο Μπουφον κάτω από τα δοκάρια; χ και συ...

    Ρεαλ, βαριέμαι να βλέπω τους ίδιους τόσα χρόνια, μάλλον έχουν βαρεθεί και αυτοί. "δεν μπορείς να λες τα ίδια πράγματα για χρονιά, στα ίδια κεφάλια είχε πει ο Φεργκιουσον¨- κάτι ήξερε.

    Εφτάψυχος ο Σολσκιερ, πέρασε και ένα φαβορί, αν και η Νιουκαστλ είναι για τα μπάζα. Κι αυτό άνοιξε στο 1.70 και πριν γίνει το 1-2 έδινε 2.50. Άλλα, τι να σε σώσει τούτο;

    Βαν Νταικ έξι μήνες έξω. Πλήγμα και για οπαδούς Λίβερπουλ και για ποδοσφαιρόφιλους.

    Άμα θες και σήμερα να κυνηγήσεις φαβορί, σου βγάζω το καπέλο. Εγώ άμα είχα χάσει τούτα θα είχα μια βδομάδα νηστεία, αποχή και προσευχή - να με φωτίσει ο Θεός να μην κάνω τετοια λάθη.

    Άλλα μπορεί να σου ΄λεγε ο Μεγαλοδύναμος ¨εσύ ρε παιδάκι μου, δεν σώνεσαι με τίποτα. Τι να σου κάνω και εγώ; τι να σου κάνουν οι νηστείες και οι προσευχές; Αφού δεν έχεις ακόμα κατανοήσεις το παιχνίδι;"

    Όπα,Θεϊκό έργο αποτελούμε εμείς οι λάτρεις των αουτσάιντερ και των σωστών αποδόσεων, αλλά ποιος μας παίρνει στα σοβαρά. Ο Σατανάς έχει διαβάλλει και το κουμάρι.

    Χάνουν αυτοί, βρίζουν Θεούς και Δαίμονες - ποιος κερδίζει;

    Καφέ τώρα κι αν είναι τίποτα θα το βγάλουμε μετά...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλημέρα κι από μένα. Ωραία ανασκόπηση ερημίτη. Φτιάχνουμε τους τελευταίους φραπέδες της χρονιάς.

    Εξι μήνες ο Ολλανδός ??? Καταστροφή. Απορώ πώς δεν του έσπασε το πόδι. Εντάξει τώρα, ήταν για φυλακή το τσεκούρωμα του Πίκφορντ. Ανοίγει κι άλλο η υπόθεση τίτλος. Αν ρολάρει και η Τότεναμ, θα κυνηγήσει κι αυτή. Αλλάζω γνώμη για το Μουρίνιο. Μπορεί να γυρίσει το φύλλο του, αν κόψει τις μαλακίες και εστιάσει στην ομάδα του, έχει παίκτες πλέον.

    Προχθές το βράδυ που διάβαζα την εφημερίδα, έσβησα όλη την Ισπανία, δεν μου μιλούσαν τα ματς, η Μπάρτσα είχε καλή παράδοση στο Χετάφε, η νεοφώτιστη Καδιθ σκέφτηκα θα κομπλάρει στο Μπερναμπέου. Αλλά την ώρα που διέγραφα τα ματς, ειλικρινά μου φαινόταν περίεργο πως δεν είχαν ακόμα χάσει οι δύο δυνατοί. Να δούμε αν Ατλέτικο και Σεβίλλη θα κλέψουν φέτος τον τίτλο από τα δύο πανηγύρια. Σεβίλλη ξανά στο 26,00. Σιμεόνε στο 5,50. Απλά τα παρακολουθώ.

    Τί άλλο ? Η Γιουβέντους μας ξέφυγε χθες, στη Γερμανία όλα φυσιολογικά, ευτυχώς δεν απλώσαμε το χέρι. Οι Ρέιντζερς έβγαλαν διπλό στο Σέλτικ, το πρότεινε και η εφημερίδα, η Σάλφορντ με Σκόουλς στον πάγκο έχασε, στην Ολλανδία σήμερα να δούμε τον Αγιαξ με τη Χέρενφεν, η Ντεν Χααγκ σπάνια χάνει από τη Φίτεσε εντός, το διπλό της Βίλα μαζεύτηκε αλλά τη βλέπω να χάνει. Εχουμε και το λονδρέζικο, μήπως δούμε και το Μπέιλ να επιστρέφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιό Μπερναμπέου ? Στο γήπεδο της Ρεαλ Β παίζουν. Νά κάτι που δεν υπολογίζεται σωστά στις αποδόσεις. Κι εγώ χθες το συνειδητοποίησα, το γύρισα λίγο στο ημίχρονο και είδα ένα χωράφι, ξαφνιάστηκα.

      Διαγραφή
    2. Μπάρτσα 1 σουτ στο τέρμα, Ρεάλ 2 σουτ στο τέρμα. Μιά χαρά.

      Διαγραφή
  26. Το sans voir δίνει σημεία ωραία, μόνο η Σλοβάκα πήγε άκλαυτη. Τα παιδιά βέβαια δεν έχουν βάλει φράγκο στην τσέπη, αλλά να ξέρουν πως εγώ έχω πληρωθεί δύο φορές, μία με την Εστερσουντ τα πήρα χοντρά με το Χ2 και άλλη μία με το διπλό της Αιντχόφεν Βου. Κι αν διάλεγα και το Χ2 της Φένλο στο 4,00 θα εισέπραττα πάλι. Ευχαριστούμε τους ανιχνευτές και τους ζυγιστές και είμαστε σίγουροι πως είναι θέμα ημερών να πάνε κι αυτοί ταμείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ήσουν στο Viber, κατι θα έκανες και χθες Δημήτρη.
      Ρώτα και τα αλλα παιδιά.
      :)

      Διαγραφή
    2. Πολύ χαίρομαι για αυτό, Νίκο. Πάντα κέρδη όπως κι αν έρχονται. Μπράβο.

      Διαγραφή
  27. Δεν υπάρχει τίποτα για σήμερα. Την Ολλανδία που την ξανακοίταξα δεν με πείθει κανένα αουτσάιντερ. Με τη Μπενφίκα του Ζεζούς δεν θέλω να μπλέξω. Τότεναμ και Λεστερ δεν θέλω να κοντράρω, το Ουντινέζε-Παρμα μένει που δεν προσφέρεται λόγω κρουσμάτων κορωνοιού. Στοιχηματική νέκρα. Αρχίζει άλλωστε ο μαραθώνιος των εμβόλιμων μέχρι τις γιορτές, κρατάμε δυνάμεις γιατί θα μελετάμε καθημερινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μέτά από ενδελεχή μελετά της εφημερίδας του ο Βούδας λέει πάσο. και με πινελιές μας τ΄ εξηγεί...

    Ελάχιστα πράγματα στο στοίχημα είναι πιο κερδοφόρα από το πάσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλησπερες ...

    Η Λεουβεν πηγε απο 6,00 στο 7,50 και σανβουαριζει ...

    το 2dnb πηγε 6,00 και ειναι μούρλια...

    Περιμενω ομως και το ζυγιστη ...

    Το μελεταμε και αν ειναι θα ενημερωσουμε ...

    sidd ...χτες ειχα 25ε στο 2dnb του Φελλού στο 11,00 τα οποια οποια επιστραφηκαν ...στο λαιβ εβαλα 5ε στο 3ος γκόλ Φενλό στο 4,00 ...και 5ε στο Χ στο 15,00 με το σκορ 2 - 0 ....βγηκε καθαρο κερδος 85 ε απο μπετ που για το sv ηρθε VOID .... στο viber γινεται της κακομοιρας :)))))))


    να δουμε τι θα κανουμε με τη Λεουβεν :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρά σε βρίσκω Μιχάλη ! Πολύ ωραία, χαίρομαι που γεμίζουν οι τσέπες σας, γιατί περιμένω από σας σημεία. Τη Λεουβέν την έχει Χ2 η εφημερίδα, γράφοντας πως στην Αντερλεχτ τα αμυντικά λάθη συνεχίζουν να κοστίζουν και το αουτσάιντερ έχει αποδείξει πως ξέρει να τα εκμεταλλεύεται. Απλώς το αναφέρω χωρίς να θέλω να επηρεάσω. Εσείς ξέρετε καλύτερα. Οπου να ναι αρχίζει η Τότεναμ. Τα λέμε.

      Διαγραφή
  30. Πωπω, μπαλάρα η Τότεναμ. 2-0 το καθαρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3-0 περίπατος, ομάδα Μουρίνιο. Συμπαγής πίσω, περιμένει υπομονετικά, με δυό τρεις μπαλιές σφαίρα μπροστά. Αμα μπει και ο Μπέιλ... Θα κτυπήσει τίτλο αν μείνουν υγιείς οι επιθετικοί της.

      Διαγραφή
  31. Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λες - 3-2...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τηγανίζω πατάτες και το έχασα το β ημίχρονο.

      Διαγραφή
    2. Τί ??????????????????????????????????????????
      3-3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.

      Διαγραφή
  32. Πήραμε μεζέ Λεουβέν 2dnb στο 6,00 πρε και παμε λαιβ να δούμε τι θα γινει .Το διπλό ειναι για 5,50 max και το δινει 7,50 .
    Δε μας αρεσει που στο Βέλγιο εχουν ερθει ηδη 3 διπλά και ζητάμε και 4ο ....ο fairplay τα εχει δει όλα κολυόμενα αλλα επαιξε δια της βίας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακολουθώ. Εχει σοβαρές απουσίες η άμυνα της Αντερλεχτ και ο καλύτερος της Λεουβέν, ο Μερσιέ τελικά είναι στην ενδεκάδα, δινόταν αμφίβολος. Για να δούμε.

      https://www.ohleuven.com/nieuws/1867922/monsieur-assist-start

      RSC Anderlecht: Van Crombrugge, Nmecha, Cullen, Dimata, Tau, Mykhaylichenko, Miazga, Delcroix, Verschaeren, Kana, Murillo.

      OH Leuven: Romo, Tshimanga, Hubert, Henry, Mercier, Sowah, Duplus, Kotysch, De Norre, Malinov, Maertens.

      Διαγραφή
  33. Τοτεναμ ....η Αλκμααρ της Αγγλιας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Άκου τηγανιζα πατάτες!
    :))))
    Θα σου ζητήσει ευθύνες ο Μουρίνιος Βούδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. sidd ....οι αλλοι δε βοηθανε ρε ...για πες εσυ .... Λεστερ - Α Βιλα , αν πουμε οτι δεν εχει χου ....τι επιλεγεις ? άσο ή διπλό ? σε στυλ κουιζ ρε παιδι μου ...σε στυλ προπο ας πουμε ....


    για λέγε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αντερλεχτ - Λεουβεν ....

    2045 ....2297 ...VOID !!!

    απ απ πολλα τα βόδια θα γίνουμε κτηνοτρόφοι στο τελος ...χαχαχα


    :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μια χαρά κτηνοτρόφος θα γίνω, τα βόδια τα παίζω διπλές ευκαιρίες και πηγαίνω ταμείο. Χ2 αγόρασα στο 2,85. Δεν έβαλα πολλά, αλλά μάζευε κι ας είν και ρόγες.

    Για το Λέστερ-Βίλα Μιχάλη, αν έπαιζε ο Βάρντι θα σου απαντούσα άσσο. Αλλά είδα πως δεν έπαιξε, οπότε μάλλον πάσο θα έλεγα. Πάντως έπεσα έξω σε πολλά. Ευτυχώς το κατάλαβα πως δεν έπρεπε να απλώσω τα χέρια μου.

    Οι πατάτες ήταν μούρλια ! Ο Μουρίνιο να βρει τί έφταιξε και να με αφήσει ήσυχο. Απίθανα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Στη Βραζιλία, η Παλμέιρας 4 σερί ηττες. Η Ιντερνασιονάλ πρώτη πλέον μαζί με τη Φλαμένγκο, την καβαλίσανε τη Μινέιρο του Σαμπάολι. Ωραίο πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Με βασανίζεις ρε Νίκο. Να μην μπορείς να μου στείλεις ένα εξέλ της προκοπής. Κι ο Μιχάλης φταίει. Περισσότερο αυτός. Να μην σκεφτεί, ας στείλει το εξέλ ο Νίκος σε μένα, να το στείλω μετά στο Δημήτρη. Και ο ερημίτης ευθύνεται, τί μπλόγκ είναι αυτό να μην μπορούμε να ανεβάσουμε ένα εξέλ, μια φωτογραφία, κάτι άλλο ρε παιδί μου. Τί να πω ? Εμπλεξα μαζί σας, καλά να πάθω. Κάθομαι τώρα και έχω πάρει μία-μία τις σελίδες του sans voir και καταγράφω μόνος μου τα ματς. Είμαι στη σελίδα 3, έχω καλό ρυθμό, κοντά στα Χριστούγεννα θα έχω τελειώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Λιβερπουλ - Πλιμουθ 2 @ 25.00 Stoiximan

    («Ντρεπομαι» να πάω με το 2 DNB @ 17.00. Ενα καρο καλυψεις υπάρχουν για όποιον θελει...)

    Απάντηση: sans voir

    Ωραίος!!! Δεν θα ασχολιόμουν με το συγκεκριμένο παιχνίδι μέχρι που το έβαλες.
    Σε ακολούθησα με Χ2 στο 10.00

    Η χαρά μου είναι σαν να το ειχα κερδίσει εγώ φίλε!


    Λιβερπουλ - Πλιμουθ 2 @ 25.00 0-0 LOST

    Κουβά πάλι δεν το λες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Και ο Ερίκ Καστέλ φταίει. Βλέπει ότι βασανίζομαι, γιατί δεν μιλάει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. sidd ....κατεβασε την εφαρμογη του viber στο κινητο σου να διευκολυνεις τον εαυτο σου και εμας μαζι .Ασε τα δεν ξερω και δεν τα καταφερνω....εδω μαθαινει η αρκούδα και χορευει ρε συ ...και λογω κορονοιού και λογω αλλαγης πλευσης της κοινωνιας σε λιγο θα τα κανεις ΟΛΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ απο το σπιτι με το p c και το κινητο ...πληρωμες λογαριασμων δεη , οτε , ενφια κλπ ....μεταφορα χρηματων προς τριτους κλπ....οι τραπεζες φιλε σε λιγο θα ειναι μαγαζιά με κλειδωμενες πορτες ....θα μαθεις να τα κάνεις όλα απ το σπίτι σου αλλιως εμπλεξες ...σιγουρα γυρω σου υπαρχει καποιος να σου δειξει , γιος , ανηψιός , ενας φιλος ....σιγουρα υπαρχει καποιος .... ασε λοιπον τις δικαιολογιες ... ξεκινα με το viber που ειναι ευκολο και πας μετα σιγα σιγα στα υπολοιπα ...αν ηξερες ποσο θα σε βοηθησει θα το εκανες χτες ...

    Αν ειχες viber θα σου εστελνα 3 φωτο απ χειρογραφο αρχειο του sv που εχω και θα τα εβλεπες ολα αυτα που ζητας με μια ματιά ...

    Στραβα κουτσά χειριζεσαι εναν υπολογιστη ... δεν υπαρχει περιπτωση περιπτωση να μην καταφερεις το viber ....

    Το να μην θες ειναι σεβαστό , μη λες ομως οτι δεν τα καταφερνεις ...:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ βρε Μιχάλη, παλεύεις να με βάλεις στον ίσιο δρόμο. Αν ήξερες τί στραβόξυλο είμαι...

      Διαγραφή
  43. Εδώ με καταντήσατε, πνίγομαι από τα νούμερα, για ένα εξέλ που δεν μπορείτε να μου στείλετε. Γελάνε και οι κυρίες...

    https://www.youtube.com/watch?v=iO0iwL1dXr0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Το ''φαινομενο εξετερ'' ειναι αντικειμενο μελετης και πονταρεται υποχρεωτικα σε ολα τα εκτος εδρας απο την 6η αγωνιστικη.Αρα εγω θα την πονταρω θελοντας και μη.Να σου πω την αληθεια δεν πιστευω να ξανακερδισει,εχει αν δεν κανω λαθος 5 σερι εκτος αηττητη και στα δυο τελευταια της εχει νικες οποτε 3η σερι νικη με το μεγαθηριο της κατηγοριας Πορτσμουθ κομματακι δυσκολο αλλα για την εξετερ με τη grecians ψυχη ποτε δεν ξερεις. Πορτσμουθ - Εξετερ 2 @ 5.28 0-1 WON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 6/9/2016 Stoiximan WC2018 Q Γιβραλταρ - Ελλαδα over 0,5 Γιβραλταρ 1 8,00 1-4

    26/9/2016 Bet365 GRE1 ΑΕΚ - Ηρακλής Χ2 1 6,00 0-0
    1/10/2016 Bet365 GER1 Μπαγερν - Κολωνία Χ2 1 7,00 0-0
    2/10/2016 Bet365 ESP1 Ρεαλ - Εϊμπάρ Χ2 1 8,50 1-1

    5/11/2016 Bet365 GER1 Μπαγερν - Χοφενχαιμ Χ2 1 5,50 1-1

    23/11/2016 Goalbet CHL Ροστοφ - Μπαγερν 1 DNB 1 10,00 3-2
    26/11/2016 Goalbet ESP1 Νιουκαστλ - Μπλακμπερν 1 DNB 1 12,06 0-1
    3/12/2016 mybet ESP1 Μπαρτσελονα - Ρεαλ Χ 1 4,25 1-1

    24/1/2017 Goalbet ENG1 Σεφιλντ Γιουν. - Φλιτγουντ 2 DNB 1 6,35 0-2
    28/1/2017 Goalbet ENG2 Πορτσμουθ - Εξετερ 2 1 5,28 0-1
    26/2/2017 bwin GRE1 Ολυμπιακός - Πανιώνιος X2 1 5,00 0-1


    11/3/2017 mybet GER1 Χερτα - Ντορτμουντ 1 1 5,50 2-1


    (Οι νικες του sv 1)
    τι άλλο να κανω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε τίποτα δεν θέλω. Πλάκα σας κάνω. Και συνεχίζω να καταγράφω. Τα καταγράφω όλα. Οχι μόνο τα κερδισμένα. Θα μου πάρει κάποιες μέρες. Μην ανησυχείτε.

      Διαγραφή
  46. Σου εβαλα τις νίκες του sans voir της πρώτης χρονιάς.

    Ηταν ας πούμε μια χρονιά της αθωότητας, που απαίχθσαν και πολλες... μλκίες, αλλα κανονικά svρίστικα μπετ εδώ ηταν η Φλιτγουντ, η Εξετερ, η Χερτα και όσως η Χοφενχαιμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Συνεχίζω να καταγράφω κι διαβάζω πράγματα που ποτέ δεν τα είχα διαβάσει. Αν δεν κάνω λάθος, ανακάλυψα το sans voir λίγο μετά τον πρώτο απολογισμό που τον είχα κιόλας σχολιάσει. Δεν πρέπει να διάβασα ποτέ τις σελίδες που είχαν προηγηθεί. Και τώρα βρίσκω να έχουν ειπωθεί πράγματα που τα συζητάμε κι εδώ μέσα. Κοιτάξτε τί βρήκα !!!

    "Ο Νόμος του Champion's League"

    Θέλεις να κοντραρεις καποιο φαβορί; Μια ιδέα είναι να το κάνεις πριν ή μετά από ένα ματς που δίνει για το Ch L. Αρκεί βέβαια να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Πονταρεις στην κόπωση, την "ευφορία" (αν το Ch L πήγε καλά) ή την απογοήτευση (αν το Ch L δεν πήγε καλά).................................................
    Η Μπαρτσελόνα έχασε χθες από την Λα Κορούνια αν και "πετούσε στους 7 ουρανούς" μετά από εκείνη την "επική ανατροπή" με την Παρί, εχοντας σπαταλήσει όμως πολλές δυνάμεις, κυρίως ψυχολογικά.

    Σας θυμίζει κάτι ? Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Την πρώτη χρονιά του sans voir παίχτηκαν 61 ματς. Αν τα παίζατε με καθαρά σημεία άσσους ή διπλά θα είχατε επιστροφή 58 μονάδες. Ο Νίκος τα έπαιξε με συνδυσμό καθαρών σημείων, dnb και διπλών ευκαιριών πετυχαίνοντας επιστροφή 76 μονάδων. Αν έπαιζε κάποιος όλα τα ματς διπλές ευκαιρίες θα είχε επιστροφή 89 μονάδες. Και το μεγαλύτερο διάστημα σερί αποτυχιών θα ήταν το αρχικό με 7 σερί κουβάδες. Αν δεν κάνω λάθος, γιατί το μυαλό μου έχει λιώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Νίκος πέτυχε επιστροφή 76 μονάδων μειώνοντας την έκθεσή του σε 53 μονάδες λόγω των 8 VOID.

      Διαγραφή
  49. Τη δεύτερη χρονιά του sans voir παίχτηκαν 34 ματς. Αν τα παίζαμε με καθαρούς άσσους ή διπλά θα είχαμε επιστροφή 56 μονάδες. Αν τα παίζαμε με διπλές ευκαιρίες θα είχαμε επιστροφή 38 μονάδες. Σημαντική η διαφορά.

    Αλλά το τοπίο αλλάζει αν ενοποιήσουμε τις δύο πρωτες σεζόν. Τότε προκύπτουν 61+34 ίσον 95 ματς. Με καθαρά σημεία οι επιστροφές θα ήταν 58+56 ίσον 114 μονάδες. Με διπλές ευκαιρίες οι επιστροφές θα ήταν 89+38 ίσον 127 μονάδες. Ωπα, προηγούνται οι διπλές ευκαιρίες λόγω της πρώτης σεζόν. 127 έναντι 114. Με τεράστιο ενδιαφέρον θα συνεχίσω την καταγραφή. Εχουμε μπροστά μας μια κακή 2018/2019 και μια εξαιρετική 2019/2020 σεζόν. Η μάχη καθαρών σημείων και διπλών ευκαιριών είναι πραγματικό ντέρμπι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν τα συνολικά αποτελέσματα και των τεσσάρων σεζόν δικαιώσουν τις διπλές ευκαιρίες, Δευτέρα πρωί έρχεστε και οι τρεις με τον κηδεμόνα σας.

      Διαγραφή
  50. Τη τρίτη χρονιά του sans voir παίχτηκαν 23 ματς. Αν τα παίζαμε με καθαρούς άσσους ή διπλά θα είχαμε επιστροφή 14 μονάδες. Αν τα παίζαμε με διπλές ευκαιρίες θα είχαμε επιστροφή 13 μονάδες.

    Ενοποιούμε τις τρεις σεζόν και έχουμε 61+34+23 ίσον 118 ματς. Με καθαρά σημεία οι επιστροφές θα ήταν 58+56+14 ίσον 128 μονάδες. Με διπλές ευκαιρίες οι επιστροφές θα ήταν 89+38+13 ίσον 140 μονάδες. Συνεχίζουν να προηγούνται οι διπλές ευκαιρίες ως πιο κερδοφόρες και πιο εύκολες στη διαχείριση της κάβας. Ολοκληρώνω και την καταμέτρηση της τέταρτης και καλύτερης σεζόν, όπου ξεχωρίζει το Εβερεστ της Βίλεμ. Για να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Καλά, η περσινή σεζόν ήταν το κάτι άλλο. Τώρα που τα βλέπω τα σκορ συγκεντρωμένα, δεν πιστεύω στα μάτια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει ένα θέμα βέβαια με τις αποδόσεις, γιατί κοιτάω από το αρχείο της 365 και βλέπω μεγάλες διαφορές. Π.χ. στο πρώτο περσινό ματς, στο Μπόλτον-Οξφορντ έχεις βρει το 1DNB στο 10,00 και η 365 έχει ανώτερη τιμή το 7,00. Αρα πηγαίνω λίγο κατά προσέγγιση στις διπλές ευκαιρίες, αφού λογικά θα έβρισκες και σε αυτές ψηλότερες τιμές από αυτές που καταγράφω. Αν ψάξω στο νήμα θα βρω περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά τώρα κοιτάζω από τα εξελ. Η ουσία όμως δεν αλλάζει δραστικά. Δεν είμαστε μικροβιολογικό εργαστήριο.

      Διαγραφή
    2. Τί έχετε κάνει ρε ??? Θα έπρεπε να βρίσκεστε στη Γαλλική Πολυνησία σήμερα.

      Διαγραφή
    3. Και καταγράφω τις τιμές του DC, όχι του ασιατικού +0,5 που πάντα είναι υψηλότερες.

      Διαγραφή
    4. Πάω να καταγράψω από το νήμα. Να ξαναζήσω τις στιγμές, να δω και τις αποδόσεις που έβρισκες. Λίγα ματς είναι. Αμαρτία.

      Διαγραφή
    5. Πού με καταντήσατε ? Από καλλιτέχνης λογιστής.

      Διαγραφή
  52. Καλά ρε, η Βίλεμ ήταν στις 6 Δεκεμβρίου ??? Δεν γίνονται αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Λέτε στον απολογισμό, ποντάραμε 19 μονάδες κι επέστρεψαν 62. Οι μονάδες των VOID δεν υπολογίζονται ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή η διατύπωση είναι για μένα λανθασμένη. Ποντάρατε 19 μονάδες και επέστρεψαν 67. Τα void ανά σεζόν ήταν 8+3+0+5. 16 μονάδες επστράφηκαν. Δεν γίνεται να μην φαίνονται πουθενά.

      Διαγραφή
  54. Τώρα μπερδεύτηκα κι εγώ. Θα ξαναδώ τα νούμερα που γράφω. Είστε μεγάλος μπελάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να σας έχω αδικήσει με τα void. Υπομονή.

      Διαγραφή
    2. Βγάζω καπνούς. Αυτή τη στιγμή δεν θυμάμαι ούτε το όνομά μου.

      Διαγραφή
    3. Δεν μου λέτε ρε ? Το εξέλ της πρώτης σεζόν γιατί δεν μου το στείλατε ? Πόσο σαδιστές είστε ρε ??? Πόσο σαδιστές ??? Για να γελά όλο το καφενείο ??? Δεν θα ξαναπατήσω εδώ μέσα. Εφτασα στα όριά μου.

      Διαγραφή
  55. Την τέταρτη χρονιά του sans voir παίχτηκαν 19 ματς. Αν τα παίζαμε με καθαρούς άσσους ή διπλά θα είχαμε επιστροφή 62 μονάδες. Αν τα παίζαμε με διπλές ευκαιρίες θα είχαμε επιστροφή 42 μονάδες.

    Ενοποιούμε τις τέσσερις σεζόν και έχουμε 61+34+23+19 ίσον 137 ματς. Με καθαρά σημεία οι επιστροφές θα ήταν 58+56+14+62 ίσον 190 μονάδες. Με διπλές ευκαιρίες οι επιστροφές θα ήταν 89+38+13+42 ίσον 182 μονάδες. Αρα περνάνε ξανά μπροστά τα καθαρά σημεία, 190 έναντι 182, αλλά η διαφορά είναι αμελητέα. Τί έχετε να πείτε ? Το περιμένατε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βέβαια τα ματς των τεσσάρων σεζόν έτσι όπως παίχτηκαν στο sans voir, δηλαδή με συνδυασμό καθαρών, dnb, διπλών ευκαιριών, έφεραν πίσω 206 μονάδες αφού και οι μονάδες των void επιστρέφονται στην κάβα.

      137 μονάδες/ματς.
      206 μονάδες/επιστροφή.
      69 μονάδες/κέρδος.

      Διαγραφή