28 Οκτ 2020

"τα τελευταία νέα"


Εδώ θα μπαίνουν νέα για τις Αγγλιδούλες. Από περίεργες αποδόσεις, μέχρι χαζές δηλώσεις. Άλλα θα είναι πιο σημαντικά, άλλα λιγότερο, ο σκοπός είναι να κατανοήσει ο παίκτης πως ακόμα και τα ψαγμένα μυαλά, δεν έχουν τίποτα σίγουρο στο στοίχημα. 

Μάλλον έχουν: αυτός που ζυγώνει ανυποψίαστος στον γκισέ, δεν υποψιάζεται τι τον περιμένει...

Μάνσφιλντ -  Χωρίς νίκη έμεινε για ακόμα μια αγωνιστική, μάλιστα έχασε από την Μπαροου που δεν είχε νίκη με 2-4. Η διοίκηση σουτάρισε τον προπονητή  Graham Coyghlan, αφού κατάφερε να μείνει χωρίς νίκη σε 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. 

Που να το φαντάζονταν οι άνθρωποι του Μάνσφιλντ, πως πέρσι τον Δεκέμβρη όταν τον "έκλεβαν" από Μπρίστολ Ροβερς θα είχε ρεκόρ με αυτούς, 4 νίκες σε 27 αγώνες. 

Θα προχωρήσουν σε υπηρεσιακή λύση για λίγο, μέχρι να βρουν τον κατάλληλο, που θα οδηγήσει τον σύλλογο στην νέα εποχή. ,

Και που να βρεθεί; και ποιος θα αναλάβει τώρα που ακολουθεί πρόγραμμα φωτιά για την Μάνσφιλντ - παίζει μέσα με Γουόλσολ και μετά έχει; έξω Μπόλτον, ξανά έξω Φόρεστ Γκριν, μετά δυο μέσα με Κολτσεστερ και Χαρογκειτ και μετά πάει Κέιμπριτζ.

Οριακό φαβορί η ακέφαλη Μάνσφιλντ που υποδέχεται την Γουολσολ με αποδόσεις κοντά στο 2.50.

Μπόλτον - Έπνιξε το γκολ που έφαγε με την Κέιμπριτζ ο τερματοφύλακας Κρελιν και τον ξεφώνισε δημόσια ο κόουτς Evatt. Γενικά το κλίμα ήταν βαρύ πριν το παιχνίδι με Μπράντφορντ  και πιάνει πέναλτι ο Κρελιν, παίρνει την νίκη η Μπόλτον και δίνει ανάσες στον Evatt.  

Δύσκολο ταξίδι στο Λονδίνο έχει το Σάββατο, για να παίξει με Λειτον Οριεντ - αουτσάιντερ η Μπόλτον στο 3.10 με πτωτικές τάσεις. Δεν υπάρχει προϊστορία.

Μόρκαμ - συνεχίζει τις κακές εμφανίσεις και έφτασε τα τέσσερα ματς χωρίς νίκη. Οι Γαρίδες δείχνουν ζαλισμένες, αλλά έχουν και απουσίες πολλές. Με την Καρλαιλ είχαν και ατυχία αφού βρέθηκαν να χάνουν πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό με αυτογκόλ και στο τρίτο λεπτό, άρπαξαν και δεύτερο γκολ (τυχερό), αφού μάλλον για σέντρα πήγαινε ο σκόρερ. 

Πάει να παίξει στην Τρανμιρ, δεν είναι κάνα φόβητρο, αφού άρπαξε 4 στο χαλαρό μέσα στην Κροουλι, για να δίνεται η Μόρκαμ στο 3.75. Εδώ θα εξαρτηθεί τι επιστροφές θα έχει η Μόρκαμ.

Δεν βλέπω κάτι άλλο προς το παρόν. 

Υ.γ. δεν μπορώ να προσεγγίσω τα παιχνίδια του Τσάμπιονς λιγκ.

28 σχόλια:

  1. Λίβερπουλ τελευταία νέα. Τραυματίας κι ο Φαμπίνιο. Χωρίς Βαν Ντάικ, Μάτιπ, Φαμπίνιο. Μόνος αμυντικός ο Γκόμεζ. Βλέπω τον Κλοπ να φοράει σορτσάκι. Παίκτης-προπονητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίος ο Βούδας μπαίνει αμέσως στο κλίμα. Κυκλοφορούν όμως αυτά τα νέα αμέσως, γι αυτό η Γουεστ Χαμ έπεσε από 9.00 - 9.50 στο 7.00 με 7.50.

      Γι αυτό και έλεγε ένας "σοφός" - "όσο εσύ ψάχνεις για νέα και απουσίες, διπλά σου μπορεί να περνούν οι ευκαιρίες."

      Διαγραφή
    2. Εννοείται, αλλού κρύβεται η ουσία. Τους τραυματίες τους βλέπουν όλοι.

      Διαγραφή
    3. Αφού έπεσε απο το 9.00 στο 7.00, αυτό θα πει οτι ΚΑΠΟΙΟΙ έβαλαν λεφτά εκεί.

      Εδώ παίζει ρόλο μεγάλο η ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ.



      Διαγραφή
    4. Εκτός των early bettors μπορεί και ο μπουκ να προσαρμόστηκε από μόνος του. Κανείς δεν θα μάθει. Πάντως, η Γουέστ Χαμ διέλυσε τους Λύκους, κήδεψε τη Λέστερ εκτός, επέστρεψε από τον άλλο κόσμο με τη Τότεναμ και κράτησε τη Σίτι στο Χ. Δεν είναι για πέταμα.

      Διαγραφή
    5. Είναι για το λάιβ σίγουρα.

      Pregame όμως δυσκολεύονται λίγο τα πράγματα.
      Ουτε η Λίβερπουλ με τα τόσα προβλήματα είναι για πέταμα .

      Διαγραφή
    6. Να δούμε αν θα προλάβει ο Αντόνιο. Δίνεται αμφίβολος. Θα είναι δύσκολο ματς. Η Γουέστ Χαμ βρίσκεται σε καλό φεγγάρι εδώ και ένα μήνα. Κάπου θα τελειώσει. Λογικά το διπλό θα ξανανέβει.

      Διαγραφή
    7. Η τρέχουσα αγωνιστική του Τσουλού είναι των φαβορί, όλα περνάνε. Λογικά τα κέρδη θα επανεπενδυθούν στις ίδιες φανέλες.

      Διαγραφή
  2. Πολύ καλό να υπάρχει ένας χώρος με νέα και ειδήσεις για τις αγγλιδούλες.
    Από μένα είναι ΝΑΙ :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα χαίρομαι πού δείχνει χρήσιμο το εγχείρημα. Πρέπει να βρούμε έναν τίτλο με δύο τρεις λέξεις και να μπει κάπου μόνιμα.

      Διαγραφή
  3. Συμφωνω με τους προλαλήσαντες...

    :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα, έβαλα και τον μεγεθυντικό φακό εκεί πάνω δεξιά και ότι βρίσκουμε θα βαζουμε. Καφέ τώρα, μελέτη για τις Αγγλιδουλες και χάζεμα στην παράνοια που επικρατεί γύρω μας.

    Ο Βούδας βλέπω στην άλλη μεριά του καφενέ τα έχει βάλει με τον κουστουμάκια που κατάφερε και έφαγε 5 από Σολσκιερ.

    Έφυγε ο Μπερτομεου απο Μπαρτσελόνα, καλά εχθές η Γιουβέντους ήταν για τα πανηγύρια - που τους βρίσκουν κάτι παίκτες ρε; Για να δούμε αν θα ανακάμψει; Θα μείνει λέει και ο Μεσι - που να πάει;

    Πτωχευτικός κώδικας; - ακούσατε τίποτα; η μόνο κορόνα παίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εριξα μια γρήγορη ματιά στην Πρέμιερ και μου φαίνεται κακή η αγωνιστική, στα περισσότερα ματς σκέφτομαι αυθόρμητα νο μπετ. Ερωτηματικό έχω βάλει μόνο στο Λίβερπουλ-Γουέστ Χαμ, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ καθόλου πώς μπορεί να εξελιχθεί το ματς. Η Τσέλσι και η Σίτι έχουν δύσκολες εξόδους αλλά το ότι κάπως ξεμπούκωσαν στα ευρωπαικά παιχνίδια τους με κάνει επιφυλακτικό. Γενικώς δεν. Οι υπόλοιποι παίζουν σε αμφίρροπα ματς και οι αποδόσεις δεν βοηθούν καθόλου. Την Τότεναμ δεν την κοντράρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή η στήλη του Γκάρντιαν για την Πρέμιερ είναι πάντα εξαιρετική.

    https://www.theguardian.com/football/2020/oct/30/premier-league-10-things-to-look-out-for-this-weekend

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γκλάντμπαχ-Λειψία, ωραίο ματς για να βγει άσσος. Μια μέρα παραπάνω ξεκούραση η Γκλάντμπαχ μετά το 2-2 με τη Ρεάλ, η Λειψία έγινε ρεζίλι των σκυλιών. Λίγο να ανέβει η απόδοση για να το δούμε πιο ζεστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπέτις-Ελτσε, δείτε αποδόσεις. 1,45-4,33-7,50. Μετά δείτε βαθμολογία και φόρμα. Και στο τέλος δείτε παράδοση. Δεν λέω, παίξτε. Λέω, δείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα Δημήτρη.
      Την έχουμε sv live.
      Θα έπαιζε κανείς pregame?
      Ασφαλώς.
      Όμως (ρωτάω), μήπως ξεγελά η εικόνα?
      Η Μπέτις αντιμετώπισε και Ρεαλ (την πάλεψε) και Ατλέτικο.
      Για κάτσε.
      Η Έλτσε ποιόν αντιμετώπισε? Ουεσκα Αλαβές και Αμέρικαν Ειμπαρ!
      :)

      Διαγραφή
    2. Ξεγελά η εικόνα πράγματι. Στην εφημερίδα ο αρμόδιος γράφει, η Ελτσε είναι X-Files, με 9 τελικές έχει 10 βαθμούς, η Μπέτις είναι ό,τι βρέξει ας κατεβάσει. Αντε παίξε στοίχημα τώρα.

      Διαγραφή
  9. Ερώτηση. Είστε παίκτες της Φένλο, σας έχει φερθεί αντιαθλητικά ο Αγιαξ ενώ παίζετε με 10 όλο το β ημίχρονο, και ταξιδεύετε στο Γκρόνινγκεν. Συζητάτε στα αποδυτήρια πώς πρέπει να παίξετε. Κάποιος σας λέει πως οι αποδόσεις σας έχουν ήδη ξεγράψει. Τί σκέφτεστε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βούδας!
      Συναίσθημα στο ποδόσφαιρο!
      (Και)Γι αυτό σε παω ρε!!!

      Αυτό που έκανε ο Άγιαξ στην Φενλο ήταν ΑΙΣΧΡΟ.
      Κανε το στην PSV ρε. Έστω και με 11 εναντίον 10. Όχι ρε στην ομαδουλα.

      Οι αποδόσεις είναι οκ. Τι να δώσει ρε ο Μπουκαδόρος?
      Τι θές? Να δώσουν όρκο νίκης?

      Διαγραφή
    2. Αμα δωσουν ορκο νικης σβουρντουνάω .....

      Με υποθεσεις ομως δεν ...


      Ο Sidd ειναι να εισαι κακοκεφος και να τον διαβάζεις ....σου φτιαχνει τη διαθεση γενικως ....απολαυστικός Βουδας ...:)))

      Διαγραφή
    3. Δεν ξέρω Νίκο για τον Μπουκαδόρο, αυτός σκέφτεται μάλλον τον ισολογισμό του, αλλά εγώ αν ήμουν αρχηγός της Φένλο, θα έλεγα, παιδιά πάμε να πάρουμε το ματς. Κι αν δεν το πάρουμε, να μην χάσουμε σε καμία περίπτωση.

      Διαγραφή
    4. Αλλά δεν είμαι αρχηγός της Φένλο δυστυχώς. Θα είχαν πέσει φοβερές κλωτσιές στον Αίαντα. Ας τελειώναμε το ματς με 4 παίκτες και 0-28, αλλά θα είχαν σπάσει πολλά καλάμια.

      Διαγραφή
  10. Κοιταξα λιγο καλυτερα τη Γκρονινγκεν με τη Φενλο...το διπλο ειναι 5,00 με 5,50 ...αρα πλεονεκτημα υπαρχει ....δε γινεται ομως να παιξεις πρε ....το βαζουμε στα λαιβ κι αυτο μαζι με τ αλλα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιχάλη, δεν νομίζω ότι θα κοντράρω την Γκρόνινγκεν. Απλώς μου έκανε εντύπωση ο χαμηλότατος άσσος και μπήκα σε σκέψεις. Η αγωνιστική πανευρωπαικά δεν μου φαίνεται καθόλου καλή. Μπορεί να μην βλέπω καλά, αλλά αυτό βλέπω.

      Διαγραφή
    2. Πρε δεν παιζουμε ελλειψη στοιχειων ....αμα παει 0069 εχουμε στοιχεια σα κοντράρουμε την οποιαδηποτε ....:)

      Διαγραφή
  11. Το βασικό πρόβλημά μου είναι πώς θα παίξω τη Βάαλβαικ. Την ισοπεδώσατε την απόδοση μωρέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέμα είναι να περάσει.
      Έχω βαρεθεί να πέφτουν οι αποδόσεις απλώς...
      :)

      Διαγραφή