27 Οκτ 2020

"Αγγλιδούλες με υψηλό ρίσκο"

 

Καλημέρα, Διονυσιακό γλέντι χθες στον καφενέ για  χάρη του Βούδα. Χρειάζονται και αυτά, δεν παλεύεται η καθημερινότητα, εάν δεν αποφασίζεις κάθε τόσο να την φτύνεις κατάμουτρα.

Αγγλιδούλες τώρα, παίζουν το τέταρτο παιχνίδι σε 12 μέρες. Συνηθισμένες, αλλά τούτο είναι πρόγραμμα βαρύ ακόμα και για αυτές.

Στην Αγ1 απουσιάζουν τα Χ μέχρι στιγμές, είναι νωρίς ακόμα, αλλά δεν θα έπαιζα ας πούμε φαβορί αν είχα αυτά τα δεδομένα.

 Έχουν βγει 46.15% άσσοι, μόλις 16.48 Χ και 37.36 διπλά. Πέρσι είχαμε 28.13 Χ και πρόπερσι 26.93. Δεν βγαίνουν βλέπετε όπως τα Χ ό στην Ιταλία Β, αλλά  θα υπάρξει μια διόρθωση και κανείς δεν ξέρει πως - απότομα ή ομαλά;

Δηλαδή σήμερα μπορούν να βγουν έξι Χ ή και κανένα, αλλά κοντά στα Χριστούγεννα τα Χ θα είναι πάνω από 25%.

Πόρτσμουθ(1.39) - Νορθάμπτον(7.62)- "ρε γκισέ μήπως δεν έχουμε παρέλαση Εθνική και έχουμε καρναβάλια;" - "τι εννοείς"  μου απαντά ο γκισές, που σήμερα τον έβλεπα είχε διάθεση για κουβέντα.

Τώρα με τα νέα μέτρα δούλευε πολύ ηλεκτρονικά και με το τηλέφωνο. Αρκετός κόσμος απέφευγε τις ουρές και έκανε τα πονταρίσματα του με μοντέρνες μεθόδους, αλλά υπήρχαν και οι αμετανόητοι που δεν μπορούσαν να μην τα ακουμπούν μπροστά στον γκισέ.

"να του λέω εδώ το 1.40 στην Πόρτσμουθ μοιάζει παράκαιρο, η ομάδα μπορεί να είναι όαση, αλλά δεν παύει να είναι πολύ νωρίς για τέτοια. Και σε 8 παιχνίδια που έχει δώσει, έχει κερδίσει τα 4 - στα μισά. Με μια νίκη σε 4 ματς στην έδρα της, δεν είναι υπερβολικός ο άσσος;

Στα λέω αυτά γιατί περνά ο καιρός και σκέπτομαι να κάνω και καμιά πιο συντηρητική επένδυση, να βγάλουμε κάνα φράγκο για τα γεράματα, αλλά έτσι δεν βοηθάς.

"κάτσε μου λέει γιατί έρχεται πελάτης και μάλιστα πακέτος" - "καλημέρα, αυτό το πακέτο θα ακουμπήσω στην Πόρτσμουθ για σήμερα, μετά το διπλό σε Σάντερλαντ θα την ξεπουπουλιάσει την άλλη."  - καλημέρα και σε σας, του απαντά ο γκισές και αρπάζει το χρήμα..."

"είδες μου λέει, σωστά το διάβασα, άκου να δεις αυτός είναι παίκτης καλός, ανταγωνιστικός. Παίζει παιχνίδια με μ.ο. κοντά στο 2.00, αλλά τώρα έχει πιάσει 6 σερί και προσπαθεί με τόσο μικρή απόδοση να αποφύγει το μοιραίο, που πιστεύει πως έρχεται - η πλάνη του τζογαδόρου, την λέω εγώ"

"φιλόσοφος του στοιχήματος, έγινες ρε πούστη γκισέ, τόσα χρόνια εκεί μέσα. Άκου όμως το πρόβλημα μου, εάν βάλω τον καφενέ στην Πόρτσμουθ δεν παίρνω ούτε έναν ακόμα καφενέ, κάτι χέστρες θα μου δώσεις και παλιοκαρέκλες. Άμα βάλω όμως τις χέστρες και τις παλιοκαρέκλες στην Νορθάμπτον, θα μου δώσεις καινούργιο καφενέ έτσι και περάσει - αξίζει το ρίσκο.

Άσε που η δυναμική της Νορθάμπτον δεν είναι για 8.5.

Φορεστ Γκριν(1.65) - Γριμσμπι(5.13)- τελευταία είναι γκισέ η Γκιμσμπι, αλλά στην κατάταξη των εντός έδρας ματς.  Εκτός έχει 2 νίκες ένα Χ και μια ήττα. Η Φορεστ δεν έχει κερδίσει ακόμα μέσα και την δίνεις 1.65 περίπου - άστο και ξαναβγάλτο.

Στην μισή προχθές Μόρκαμ σώθηκε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου από το δοκάρι  - αν γίνονταν εκεί το 2-0 - τι θα έδινες τώρα;  με γκολ στο 79΄και στο 83΄δεν το λες και άνετο πέρασμα.

Η Γριμσμπι έχασε αρχικά στην Γουολσολ, πηρέ Χ στο Μπόλτον και δυο διπλά σε Τσελτεναμ και Λειτον με τριάρες. Έχει δυο νίκες πρόσφατο σερί σαν παράδοση υπέρ της η Φορεστ, αλλά μετρά 5 διπλά στα προηγούμενα 9 η Γριμπσμπι, πήρε και δυο Χ.

Γριμσμπι στο 5.50; δεν μου αφήνεις άλλη επιλογή...

Ροτσντειλ(5.88) - Σαντερλαντ(1.56) - το πληγωμένο θηρίο είναι επικίνδυνο - το χουμε δει το έργο. Ρε σε τι απόδοση δεν μάθατε ακόμα να ρωτάτε; 1.57 να προσμένω ανάσταση νεκρών - κάτσε καλά ρε.

Από δυο δύσκολες νίκες γύρισε πίσω η Ροτσντειλ και δεν θα το υπολογίσω αυτό; Πέρασε αέρας από κει η Χαλ, αλλά έφερε Χ με Πόρτσμουθ και έβαλε κάτω την Φλιτγουντ.

Υ.γ. πολλές φόρες όταν κανείς παιχνίδι με μεγάλο επενδυτικό ρίσκο, δεν είσαι καταδικασμένος να κερδίζεις πάντα...

 

 

 

 


22 σχόλια:

  1. Καλησπερες ...
    Μολις φτάσαμε Βόλο ...
    Αξεχαστο το χτεσινοβραδυνό παρτι...
    Χρειαζονται κι αυτα ...

    Ειχα βαλει μια Γ....ιούλα και μια Ρ.......ούλα να δούμε αν θα συναντηθουμε καπου με τον Μπάζ ...συναντηθηκαμε στη Ρ.....ούλα ....τη Ροτσντειλ :)))) ....η Γ.....ιούλα είναι η Γουίγκαν που φαινεται ψόφια αλλα ειναι το κόλπο της αυτο οντας ύπουλη ....

    Θα τα δούμε στο ζωντανο το βραδακι ολα μαζι πίνοντας καφέ ...

    Πονοκέφαλο εχω ...μάλλον η τσικουδιά του επιτιμου φταίει ....ή το καμπερνέ ....ή το Σίβας .....ή .. ή..... ή τα αίσχη που κάναμε χτές .... χρειάζονται κι αυτά για να μερέψει το θεριό που εχει μέσα του ο ανθρωπος .... όποιος μερευει το θεριό που εχει μέσα του χωρίς να ξεπέφτει είναι απλά Άγιος !!!!

    :)))))

    Ραντεβού λιγο πριν τη σεντρα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Άκου όμως το πρόβλημα μουQ εάν βάλω τον καφενέ στην Πόρτσμουθ δεν παίρνω ούτε έναν ακόμα καφενέ. Κάτι χέστρες θα μου δώσεις και παλιοκαρέκλες.
    Άμα βάλω όμως τις χέστρες και τις παλιοκαρέκλες στην Νορθάμπτον, θα μου δώσεις καινούργιο καφενέ έτσι και περάσει - αξίζει το ρίσκο!"

    Ακομα δεν σταματησα να γελάω. Ελεος ρε!

    Ρούλα ήταν η Ρέντινγκ.
    Κούκλα, αλλά δεν πλερώνει.

    Δεν θυμάμαι την άλλη την κούκλα όμως από το πολύ πιοτό.
    Κάτι καλό πρέπει να έγινε, αλλά δεν θυμάμαι τι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από δυο δύσκολες νίκες γύρισε πίσω η Ροτσντειλ και δεν θα το υπολογίσω αυτό; Πέρασε αέρας από κει η Χαλ, αλλά έφερε Χ με Πόρτσμουθ και έβαλε κάτω την...

    Φλιτγουντ, διόρθωσε Βαγγελη.

    Εξαιρετικά αουτσαιντερ

    8.50 η Νορθαμπτον
    6.00 η Ροτσντειλ
    5.25 η Γκριμσμπι

    Και βαζω και την Ρεντινγκ 3.90 από μικρά σημεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Βούδας δεν εχει συνέλθει ακόμα απο χτες ....???

    :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια Πολλά για την εθνική εορτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα, βροχερός ο καιρός, ημέρα μνήμης η σημερινή μέρα - ξεχνά ο σύγχρονος άνθρωπος και κανείς δεν νοιάζεται να τον κάνει να θυμάται.

    Στοιχηματικά χθες ήταν η μέρα των φαβορί στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και λογικό ήταν εμείς οι κυνηγοί των αουτσάιντερ, να πάρουμε τον πούλο.

    Με τα χρόνια οι μεγάλες νίκες δεν πανηγυρίζονται τόσο πολύ, όπως και οι ήττες δεν βαραίνουν τόσο πολύ.

    Χθες λοιπόν στην Αγ1 από την δωδέκατη θέση και πάνω έχασε μόνο η Ντόνκαστερ στο ντέρμπι με την Πλύμουθ. 9 νίκες και δυο Χ είχαν απολογισμό οι υπόλοιπες. Από κει και κάτω μόνο η Μ.κ.ντονς κέρδισε την ταλαίπωρη Γουιγκαν.

    Στην Αγ2 οι τέσσερις πρώτες κέρδισαν - Νιούπορτ, Κέμπριτζ, Φορεστ Γκριν και Καρλάιλ. Η Τσελτεναμ έχασε στο ντέρμπι με το Πορτ Βειλ. Η Μπολτον επιτέλους νίκησε, αλλά δεν την λες μπάζο. Η Μπαροου έκανε διπλό στην προβληματική Μανσφιλντ και η Ολνταμ άνοιξε πιότερο τον λάκκο στην Σάουθεντ.

    Πέντε διπλά, σε είκοσι δυο ματς δεν ήταν καλή αγωνιστική για μας. Βέβαια μπορεί να έρθουν δώδεκα διπλά και τα δυο που έχεις παίξει, να μην τα βρεις πουθενά - καλώς ήρθες στο κλαμπ...

    Όταν παίζεις αουτσάιντερ και δεν περνούν, καλύτερα να τα παίρνει ο διάολος όλα. Δεν γίνεται να τα παίζεις όλα, οφείλεις να έχεις αποκτήσει μια μέθοδος για την τελική διαλογή (πάντα θα υπάρχουν κενά σ αυτήν) και είναι μαρτύριο μετά να μουντζώνεσαι, γιατί ίσως τα σκάτωσες στην τελική διαλογή.

    Καλό είναι στο στοίχημα να αποφεύγονται οι μεγάλοι πανηγυρισμοί στα κερδισμένα, όπως και τα μεγάλα πένθη στα χαμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λοιπόν, σχετικά με τις σερί εμβόλιμες του Τσάμπιονς Λιγκ και την αρνητική επίδρασή τους στα πρωταθλήματα, έχουμε και λέμε.

    Πριν την πρώτη αγωνιστική Τσουλού δεν νίκησαν
    Ρεν
    Τσελσι
    Σεβίλλη έχασε
    Μπριζ
    Λάτσιο έχασε
    Γιούβε
    Μπάρτσα έχασε
    Ρεάλ έχασε
    Ιντερ έχασε
    Γκλάντμπαχ

    Μετά την πρώτη και πριν τη δεύτερη, ανάμεσα στο Τσουλού δεν κέρδισαν
    Λοκομοτίβ έχασε
    Σαχταρ
    Σίτι
    Αταλαντα έχασε
    Κρασνονταρ έχασε
    Σεβίλλη έχασε
    Ρεν έχασε
    Μπριζ έχασε
    Ζενιτ έχασε
    Μπάρτσα έχασε

    Δεν προσπαθώ να βγάλω με το ζόρι συμπέρασμα, απλώς καταγράφω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρόνια πολλά.

    28 Οκτωβρίου 1940:
    Αουτσάιντερ εναντίον Φαβορί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτός ο Ζορζίνιο της Τσέλσι δεν καταλαβαίνει οτι γίνεται απίστευτα γελοίος ? Πάει και χτυπάει τα πέναλτι χοροπηδώντας. Μόλις το έχασε ξανά και αξίζει να τιμωρηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Παρί στην Κωνσταντινούπολη τα έχει βρει σκούρα. Ο Νειμάρ τραυματίστηκε και αποχώρησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η Τσέλσι αν δεν σοβαρευτεί θα ισοφαριστεί. Δοκάρι οι Ρώσοι που πιέζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 0-4 η Τσέλσι, 0-2 η Παρί. Πηγαίνω στο Μάντσεστερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 1-0 ο Σόλσκιερ. Εχει κλειδώσει τη Λειψία. Χωρίς παίκτες κάνει ό,τι μπορεί. Είμαστε αυστηροί μαζί του. Εχει και στον πάγκο τηλεόραση και βλέπει το γήπεδο πανοραμικά. Προπονητικές μοντερνιές. Τις κάνουν όλοι πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο άλλος της Λειψίας ξήλωσε τα κουρτινάκια της κουζίνας και τα φόρεσε σακάκι. Αντε να νικήσεις έτσι. Γελάει και το γρασίδι μαζί του.

      Διαγραφή
    2. Αυτά παθαίνεις άμα δεν έχεις γυναίκα να σε ντύσει.

      Διαγραφή
    3. 5-0 Καραγκιόζη, για να μάθεις να ντύνεσαι.

      Διαγραφή
  17. Ολα τα φαβορί νίκησαν. Ολα. Γελάνε οι φαβοράκηδες, γελάνε και οι μπουκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή