23 Οκτ 2020

"στοιχηματικό ντε ζαβού"


Ντε ζαβού - οι γηπεδούχου της Τρίτης ξανά παίζουν εντός και οι φιλοξενούμενοι ξανά παίρνουν τις ρούγες. Αυτό εμένα με μπερδεύει, είναι κάτι που δεν το συναντά το μάτι εύκολα και αλληθωρίζει.

Άντε αλλήθωροι τώρα να βρούμε σημεία - εδώ δεν μπορούμε όταν τα μάτια βαράνε ίσια. 

Για την τιμή των οπλών, μετά από δυσκολία βγάζουμε τρία παιχνίδια προς γνώση και συμμόρφωση... 

Σριουσμπερι(1.82)- Ροτσντειλ(4.35)μάλιστα, η γηπεδούχος φαβορί του 1.85 με μια τυχερή νίκη εκτός και καμία εντός. Θα μου πεις δεν χάνει και εύκολα - το 1.85 είναι μόνο για νίκη, μην τα μπερδεύουμε.  54% για νίκη ομάδος χωρίς νίκη...

Θα μου πεις κι άλλη τα ιδία σκατά είναι, ναι, αλλά τούτα τα σκατά πληρώνουν καλύτερα. Και πάει από νίκη η Ροτσντειλ και μου την δίνεις 4.50, την είχες και 4.75. Μια καλή προϊστορία της Ροσντειλ, είχε έξι διπλά, διέκοψαν τρεις σερί νίκες γηπεδούχου - πέρσι κατάφερε και πήρε ένα Χ. 

Εδώ όμως το μπέρδεμα είναι, πως θέλουμε καπάκι διπλό της Ροτς και να ξαναχάσει η ζαβή. Αυτό είναι το ντε ζαβού που μπερδεύει ακόμα πιο πολύ. Οι αριθμοί εδώ δεν είναι με το μέρος μας, μεγάλο το ρίσκο, να ζητήσουμε μια Ροτσντειλ, να φέρνει διπλά συνεχόμενα Τρίτη, Σάββατο. 

Ακόμα και η ζαβή έχει δικαίωμα στο όνειρο - τι διάολο σου λέει, πάλι θα χάσω στην έδρα μου; 

Κέμπριτζ(2.11) - Μπολτον(3.37)  εδώ είπαμε να αιφνιδιάσουμε τον μπουκ, αλλά του βγάζω το καπέλο, μας περίμενε. Η Κέμπριτζ είναι πρώτη με το σπαθί της και μπράβο της. Η Μπολτον με μια νίκη σε επτά παιχνίδια είναι ο περίγελος της Λίγκας. Μια Μπολτον που το καλοκαίρι, φτιάχτηκε για πρωταθλητισμό. 

Έχανε 3-1 προχθές στην Μπαροου και το μέλλον της ήταν δυσοίωνο και να που κάνει το 3-2 και στις καθυστερήσεις ο αρχηγός Σαρσεβιτς δίνει την ισοπαλία με 3-3 και έληξε. Ούτε σέντρα, δεν έκαναν οι γηπεδούχοι.

Να η ευκαιρία, λέω για ανάκαμψη και παίζει Κέμπριτζ, με νίκη ποιος την πιάνει. Ακόμα και η πρωτοπόρος να κάνει δυο σερί νίκες, δύσκολο. Να κοντράρεις τον πρωτοπόρο; Τουλάχιστον να πληρωθείς τη λοξή σκέψη, κοντά στο 20%. Ένα διπλό στο5.00, να δεχτώ να πάει 4.50 - αλλά ρε γκισέ 3.50; Πως θα πληρωθεί αυτή η φαεινή ιδέα; 

Εδώ υπάρχει ένα αουτσάιντερ πετσοκομμένο του θανατά, μια ιδέα, μια σκέψη σε σωστή βάση, αλλά ανεφάρμοστη με τα νέα δεδομένα...

Τσελνεναμ(1.82) - Μανσφιλντ(4.02)- που τα βρήκες ρε Μπαζ  τούτα τα λοιμά θα αναρωτιέστε; Δείχνει τρένο η Τσελτεναμ, αλλά οι σταθμοί της δεν είναι και κάτι το αξιοπερίεργο. Είναι στην τρίτη θέση, αλλά το ότι κέρδισε στα τελευταία Σάουθεντ και Σκανθορπ δεν την κάνουν και υπερομάδα. Και πιο πριν είχε κερδίσει Λειτον , Τρανμιρ και Κροουλι, όλες από τη μέση και κάτω. Σοβαρό τεστ πρώτη αγωνιστική ήττα μέσα από Μορκαμ 1-2.

Την κοντράρισε την Μορκαμ την τρίτη η Μανσφιλντ - γιατί νε μην κοντράρει και την Τσελτεναμ αύριο;  4,20; κάτι πιο εκλεκτό, κύριε γκισέ; - " να περιμένετε."

Υ.γ. ξανά παίζουν οι Αγγλιδουλες την Τρίτη - χωρίς ντε ζαβού...





 





116 σχόλια:

  1. Μου αρέσεις ερημίτη. Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Μου αρέσει που διαλέγεις και δυό-τρία παιχνίδια για να εκθέσεις το σκεπτικό σου. Σε ενημερώνω πως η Μάνσφιλντ είναι η βασική επιλογή και του Νίκου Αγγελή στην εφημερίδα μου. Και πρέπει να είστε της ίδιας στοιχηματικής γενιάς. Να σου πω την αμαρτία μου, το παιχνίδι είναι διπλό. Πέρα από κάθε αμφιβολία. Δεν ξέρω αν θα έρθει εύκολα ή δύσκολα, αλλά θα έρθει. Το θέμα της απόδοσης είναι προσωπικό. Ο Νίκος γράφει πως το διπλό στο 4,00 είναι ψυχρά και αποστασιοποιημένα σωστό. Αλλά μέσα από την δική του οπτική γωνία είναι την ίδια στιγμή και ικανοποιητικό. Μου αρέσει αυτή η διατύπωση. Και δίκαιο και αξιόλογο. Επειδή όμως η Τσέλτεναμ είναι στην κορυφή και η Μάνσφιλντ στον πάτο, πολύ σωστά ο γκισές μας συστήνει υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=jTWiw392FAw

    IRON MAIDEN-DEJA VU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αστον Βίλα-Λιντς το διπλό στο 3,80 ? Το Χ2 στο 2,00 ? Τόση απόσταση χωρίζει τις ομάδες ? Δεν νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3.60 τώρα ζωντανά - κάτι η ήττα πρόσφατη από Γουλβς, η εφτάρα στην Λίβερπουλ έχει μια λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άκου μπήκε πιο ζωηρά η Λιντς - στο 2.75 το διπλό. Αυτά είναι σημεία που "χάνονται" στο ζωντανό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είμαστε με την Λιντς, είμαστε με τον Μπιελσα, είμαστε με το ποδόσφαιρο. Και να σκεφτείς αμέτρητοι μυρωδιάδες έχουν κάτσει σε κορυφαίους πάγκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα, δεν έχουν πείσει ακόμα Λίβερπουλ και Σίτι, αστείες οι αποδόσεις τους. Ο φαβοράκιας πρέπει να προσέχει τι παίζει.

    Το ντέρμπι Μαντσεστερ Γιουν. - Τσελσι δεν παίζεται. Αν μιλάμε ακόμα για ντέρμπι που δεν ακουμπάμε, να τον κλείσουμε τον καφενέ...

    Κλάσικό τι θα παίξουμε; ρωτάει ο άλλος. Κερασμένος ο καφές, να πας αλλού. Στις πέντε έβαλαν τούτο; Αουτσάιντερ η Ρεαλ, γιατί η Μπαρτσα, είναι καλύτερη; συνεχίζεις βλέπω. Ρε κάτσε στ΄ αυγά σου...

    Ελλείψεις στην Μόρκαμ - να το διπλό της Φόρεστ Γκριν από 2.40 στο 1.90. Αυτά είναι ομορφιές, τα κοιτάμε, τα χαζολογάμε - μέχρι εκεί.

    Από το ανακάτεμα των αποδόσεων στις Αγγλιδούλες, δεν προκύπτει κάτι. Εδώ θα είμαστε να τα παρακολουθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα πάντα τους δίνει ρε Βούδα το αουτσάιντερ για Αγγλιδούλες. Σε βαθμίδα υψηλού κινδύνου μπαίνει από σήμερα το Νότιο Γιόρκσιρ και περιλαμβάνει τις πόλεις Σέφιλντ, Ντόνκαστερ, Μπάρνσλι και Ρόδεραμ.

    Άντε πιείτε τον καφέ σας τώρα και μελέτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα πάντα όλα τους δίνει, συμφωνώ. Μπορείς να είσαι υπερήφανος για τον καφενέ σου. Σερβίρει τον καλύτερο στοιχηματικό καφέ της χώρας. Προσωπικά δεν βλέπω κάτι συναρπαστικό σήμερα πέρα από την Μπελσίνα. Χθες ήταν τα ωραία με τη Λιντς. Λίγο πριν την έναρξη, το διπλό είχε φτάσει στο 3,80 από 3,00. Ο χαζός μπουκ βέβαια το είχε ανοίξει στο 2,60. Αλλά τί να μας πουν και οι μπουκ ? Η αγορά ξέρει καλύτερα. Και βέβαια δεν μπορεί κανείς να βγει κερδισμένος από τα γκλαμουράτα πρωταθλήματα, όπως η Πρέμιερ. Το πολύ να είσαι στα λεφτά σου μείον την γκανιότα. Ετσι λένε βαθυστόχαστα οι γκουρού της οικουμένης. Ετσι είναι αν έτσι νομίζετε. Συνεχίστε να πιπιλάτε τις ίδιες καραμέλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γκολάρα ο Αντόνιο και 1-0 η Γουέστ Χαμ τη Σίτι.
    Και η Βορσκλα προηγήθηκε, αλλά ισοφαρίστηκε.
    Ολα τα ματς επιλεγμένα από το sans voir.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με 10 η Βόρσκλα λόγω κόκκινης, έχει 40 δύσκολα λεπτά μπροστά της.
      Η Σίτι σε άθλια κατάσταση κι έχει τον Στέρλινγκ αρχηγό, ασχολίαστο...

      Διαγραφή
    2. Το ακέφαλο κοτόπουλο αρχηγός...

      Διαγραφή
    3. Μόνο και μόνο για αυτό το λόγο έπρεπε να έχω παίξει άσσο. Αλλά το πρόσεξα μόλις τώρα. Τα λάθη πληρώνονται.

      Διαγραφή
  11. Για να δούμε έχει αντίδραση η Σίτι στο δεύτερο ή άλλο ένα φαβορί θα μας τον κλάσει νωρίς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 1-1 πήρε το Χ η Σίτι. Νιώθω πως τελείωσε αυτή η μονότονη, παντοκρατορία της Λιβερπουλ και της Σιτι. Καλό αυτό...

    Τώρα για ποδόσφαιρο Μπαρτσελονα - Ρεαλ και για στοίχημα Αγγλιδούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πάμε να δούμε τι θα κάνουν οι μικρές μας Αγγλιδουλες.
    Καλησπέρα και απο μένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κατέγραψα και τη δεύτερη σεζόν sans voir. Σας έχω νέα. Πάω να τα γράψω σε παλιότερο τραπέζι. Αμαν, η Μπελσίνα έφτασε και στο 15,00. Τί γίνεται ρε παιδιά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μάνσφιλντ στο 3.50 ημίχρονο, από 4.20. Κέμπριτζ - Μπολτον γινεται ντέρμπι γίνεται - το διπλό στο 4.50.

    Δεν βλέπω κάτι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε η Μπελσίνα προηγείται !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    0-1111111111111111111111111111111111111111111111111111

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ψάχνοντας να βρω το όνομα του καριόλη που ισοφάρισε για να τον λούσω με κατάρες, βρήκα τη ζωντανή μετάδοση. Επειδή θα αποδειχθεί μακρύ το βράδυ, δείτε το από δω. Εννοείται πως θα βάλουμε και δεύτερο γκολ.

    https://championship.abff.by/broadcasting/tournament

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ντόρτμουντ Σάλκε το διπλό στο 12,00. Κατάντια για τη Σάλκε αλλά και πάλι ντέρμπι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάσει παράδοσης ο άσσος θα έπρεπε να δίνει 2,25 χοντρικά. Βάσει φόρμας 1,25. Ακραίες καταστάσεις. Το ματς είναι μονότερμα δυστυχώς. Η Σάλκε δεν μπορεί να αλλάξει ούτε πάσα. Κρίμα. Περιμένουμε και το δεύτερο της Μπελσίνα.

      Διαγραφή
    2. Σκατά παίζει και η Ντόρτμουντ, σοβαρή ευκαιρία δεν έχει κάνει.

      Διαγραφή
    3. Μισάωρο στο Ντόρτμουντ, μάπα το ματς, ο άσσος στο 1,28 ακόμα. Σου λέει ένα γκολ κάπως θα το βρει η γηπεδούχος, αν έχεις κότσια παίξε το Χ2 της σάπιας στο 3,50.

      Διαγραφή
    4. Εχω τα κότσια ? Αναρωτιέμαι.

      Διαγραφή
    5. Αντε μωρέ Μπελσίνα, κι ήσουν τόσο όμορφη όταν βούτηξες στη λίμνη. Δεν πειράζει, εμείς θα σε αγαπάμε για πάντα.

      Διαγραφή
    6. Τέλειωσε το ημίχρονο στο Ντόρτμουντ χωρίς ευκαιρία. Αθλιο ματς. Καταραμένη Σάλκε, λίγο καλύτερα να έπαιζες... Οι αποδόσεις είναι για κάποιο άλλο ματς. Αυτό που βλέπω έχει σετ 5,00-1,40-10,00.

      Διαγραφή
  19. Ο Ζιντάν 1-3 τον Κούμαν κι αρχίζει και το Σόλσκιερ-Λάμπαρντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μην δώσετε σημασία στο μαλάκα. Αγνοήστε τον. Αυτό θα τον πειράξει. Αν του απαντήσετε, θα χαρεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εντελώς χωρίς απάντηση δεν γίνεται

      Διαγραφή
    2. Του είχα γράψει κάτι, ήμουν στο τσακ να το στείλω, ευτυχώς κρατήθηκα.

      Διαγραφή
  21. Στο Ντόρτμουντ αγοράζω κανένα πρώτο γκολ στο 5,50. Παλιές ακολασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πω ρε τί γίνεται ? 7,00 η Ειμπάρ μέσα στη Σεβίλλη, 7,00 και η Σαμπντόρια μέσα στην Αταλάντα. Και 0-13 ο αισχρός Αγιαξ τη Φένλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Άστο Βούδα δεν είναι η μέρα μας. Πιες μια μπύρα για τις καλές ήμερες που θα ΄ρθουν...

    Κάποτε πιτσιρίκας, είχα έναν φίλο λίγο μεγαλύτερο και όταν πίναμε σφηνάκια, συνήθιζε να λέει "στην υγεία των ωραίων κοριτσιών, που δεν γνωρίσαμε ποτέ και όταν θα γνωρίσουμε θα τους λέμε, πως κάποτε πίναμε στην υγειά σας"

    Τ΄ άρπαξε και η Λίβερπουλ - ωρέ που πάμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πρέπει να το παραδεχτώ. Δεν μελέτησα σωστά ούτε αυτό το σ/κ ούτε το προηγούμενο. Μου έσπασε το ρυθμό η διακοπή των Εθνικών ομάδων. Υπολόγιζα σε καλύτερα αποτελέσματα για τον Οκτώβριο. Υπήρξε πρόοδος και πάλι, αλλά είμαι πολύ μακρυά από τον στόχο του μήνα. Σημεία εμφανίστηκαν αλλά με το ζόρι δεν έρχονται κέρδη, το ξέρουμε καλά αυτό. Ναι δεν είναι καλή μέρα. Αφού ξεμύτισε ο παλιός Σιντάρτα και έπαιξε όχι πρώτο γκολ, αφού τα στριμ μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί σταματάνε διαρκώς κι αφού ξέχασα πως απόψε παίζει η Λίβερπουλ. Ναι δεν είναι καλή μέρα. Η Λέουβεν κερδίζει, κι αυτή σημειωμένη διάολε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αν καθίσω να σκεφτώ σοβαρά, θα σαλτάρω. Τόσα σημεία και από το sans voir και στην εφημερίδα, σημειωμένα κι από μένα, και άφησα τα τραίνα να περνούν. Βλάκας, βλάκας, βλάκας. Πέρασε ο Οκτώβρης σαν να μην υπήρξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μαζί σου Δημήτρη.
    7 ματς svl σήμερα:
    3 δεν έχασαν
    1 κέρδισε.

    Εμείς τον πούλο.
    Και μας τη λένε και απο πάνω ρε φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας τη λέει ο άμυαλος που τα αγοράζει έτοιμα. Σαν να μην υπάρχει. Δεν άξιζε ούτε το θυμό μας. Συνεχίζουμε. Η ανηφόρα οδηγεί στην κορυφή.

      Διαγραφή
    2. Θα πληρωθει οπως του αξιζει γιατί ειναι πούστρα κακιά ....

      Διαγραφή
    3. Οχι Μιχάλη, μην ασχοληθείς μαζί του. θα χαλάσεις το μυαλό σου. Είναι καρκίνος αυτές οι ιστορίες. Μακριά. Το μυαλό σου στη μελέτη.

      Διαγραφή
    4. Δεν έχουμε σκοπό να του μιλήσουμε τώρα.
      Όλα με τον καιρό τους.
      Καιρός φέρνει τα λάχανα...

      Διαγραφή
  27. Καλημέρα, ψυχραιμία Τσωρτσιλ είχε πει: " δεν θα φτάσεις ποτέ στον προορισμό σου,αν σταματάς να ρίξεις πέτρα σε κάθε σκυλί που σου γαβγίζει".

    Στα δικά μας - εκ του αποτελέσματος, ένα στήριγμα υπήρχε χθες - λοξό, δύσκολο, αλλά με καλή απόδοση η Ροτσντειλ. Ήταν τελικά τόσο ζαβή η Σριουσμπερι που δεν μπόρεσε να αλλάξει την τύχη της ούτε με ντεζαβού.

    Μανσφιλντ και Μπολτον στάθηκαν αρκετά καλά για αουτσάιντερ, δεν έχασαν, αλλά δεν κέρδισαν. Αυτό είναι το στοίχημα - έχουμε επίγνωση και συνεχίζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πολύ καλημέρα σας. Σβήσαμε σφουγγάρι τα χθεσινά και κοιτάζουμε το σήμερα.

    Σαουθάμπτον-Εβερτον, θα έδινα τις αποδόσεις ανάποδα. 2,00-4,00-4,00. Αν έχω δίκιο, ο άσσος έχει πλεονέκτημα σχεδόν 50%.

    Γουλβς-Νιούκαστλ. Βλέπω πως δεν έχουν νίκη οι Λύκοι εντός με τις καρακάξες. Και το διπλό τραβά την ανηφόρα.

    Αρσεναλ-Λεστερ. Δύσκολο ματς, μάλλον σωστές οι αποδόσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ωστε βγήκε η Ροτσντέιλ. Και οι άλλες δεν έχασαν. Αυτά είναι. Δύσκολες κατηγορίες. Η ειδίκευση και η εμπειρία ανταμοίβουν. Να πάω εγώ να ψάξω σημεία εκεί κάτω ? Θα με φάνε τα σκουλήκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εχουμε και το Λιντσερ-Στ.Πόλτεν. Το έχω κυκλώσει κι εγώ στην εφημερίδα. Η Πόλτεν παίζει καλά, ακόμα και με τη Ραπίντ βλέπω ότι το πάλεψε. Η Λίντσερ έχασε 3-0 από την Τότεναμ και ίσως είναι κουρασμένη. Ξαναπαίζει εντός για το Γιουρόπα την άλλη Πέμπτη. Η Πόλτεν έχει σκοράρει 9 φορές στις 2 εύκολες εξόδους της. Στην έδρα της Λίντσερ όμως δεν έχει νικήσει ποτέ. Εντελώς άγνωστες σε μένα οι ομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δεν θα φτάσεις ποτέ στον προορισμό σου,αν σταματάς για να ρίξεις πέτρα σε κάθε σκυλί που σου γαβγίζει"

    Έμπνευση είσαι ρε Μπάζ.

    Καλημέρα στην παρέα.
    Καλημέρα στους φίλους.

    Όχι μόνο στους φίλους.

    Bongiorno Principessa!

    Sep 14 MCMLXXXII

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε παίξτε την μπάλα που ξέρετε και μην μασάτε. Και επειδή είμαι για ξύλα, πάρε κι άλλο ένα "όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις, τόσο πιο μικρός φαντάζεις στο μάτι του φθόνου" Νίτσε.

      Φίλος ο στοίχημας - φίλτατος ο περίπατος στην φύση.

      Διαγραφή
  32. Δεν έχει μπει καθόλου καλά η Στ.Πόλτεν. Δεχεται μεγάλη πίεση από τη Λιντσερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μαζεύτηκα στον καφενέ. Ωραία τον πας Βούδα, κάτσε να φτιάξω καφέ, μήπως βρούμε κάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ελπίζω κάτι να τσιμπολογάτε και από τα δικά μου. Οταν κερδίζουν, όχι όταν χάνουν. We have all the time in the world, λέει το τραγούδι και είναι αλήθεια. Το σήμερα είναι αιώνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Λιντς και Σαουθάμπτον, λάθη της αλάνθαστης αγοράς στο πιο προβεβλημένο πρωτάθλημα του κόσμου. Κι όσο πλησιάζαμε στη σέντρα, τα λάθη εντάθηκαν. Ολες οι θεωρίες στο καλάθι των αχρήστων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μπράβο στο Βούδα!
    Και τη Σαουθάμπτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Λάθη με την δίκη σου την λοξή και διεξοδική ματιά. Συνήθως ο Μπάμπης ο πακέτος ρίχνει μια κλεφτή, φευγαλέα ματιά και του τρέχουν τα σάλια για την πρωτοπόρο Εβερτον.

    Ποιος την ψάχνει πραγματικά της αποδόσεις;

    Ρε νύχτωσε από τώρα - έρχεται χειμώνας.

    Άλλος παπαρας, ειδικός λέει "μην κάψετε ξύλα φέτος θα διασπείρετε τον ιό. Μάλιστα, που ζουν ρε αυτοί οι ειδικοί; δεν θέλει ο άνθρωπος την ζεστασιά και την άνεση του πετρελαίου και από χόμπι τραβιέται με σόμπες, μπουριά, κάπνες και ξύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Βγήκαν τα σημεία επειδή αύριο γιορτάζω. Το άλλο σ/κ που θα σπάσω τα μούτρα μου, θέλω να πέσουν μούτζες. Τις έχω ανάγκη κι αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μπραβο ρε Βουδα για τα σημεια σου .

    Αυριο απογευμα κερνας εδω στον καφενε μεζεκλίκια και αφθονο κρασι για τη γιορτη σου ....ο Νικος θα φερει τα γλυκα για επιδορπιο κι εγω τα κοριτσια .....Ανέρικαν μπαρ θα γινει αυριο ο καφενες :))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Εγινε Μιχάλη. Αύριο όλα κερασμένα από μένα. Σε ορίζω αρχηγό του τσιμπουσιού. Εγώ είμαι ντροπαλός. Θα κατεβάσουμε και τα στόρια μην έρθει καμιά περίπολος και μας βρει χωρίς μάσκες και σώβρακα και μας κρεμάσουν στα πρωτοσέλιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Εννοειτε κλειστα τα στόρια ..χαχα ..

    Μετα τις 12 ουισκια και κοριτσια να γυαλίζουν το σωλήνα ....


    :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιορτή αύριο δεν θα στείλετε στον εορτάζων κάνα εξελάκι χα χα χα.

      Διαγραφή
    2. Χαχαχα, το μέιλ μου το έχετε, ακόμα περιμένω.

      Διαγραφή
  42. Το δωρο για τη γιορτη σου φιλε Δημητρη ειναι ενα sans voir με συμπαθητικη αποδοση ...

    Αζ - Βαλβαικ 2 @ 20,00 !!!!

    το χειροκινητο dnb στο 18,20...

    Πολυχρονος φιλε !!!

    τα υπολοιπα το βραδυ στο πριβε παρτι εντος του καφενε :))()(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Χρόνια πολλά στο φίλο και συμπαίκτη μας το Δημήτρη το Βούδα.

    Να είναι πάντα υγης και να κάνει πραγματικότητα το πλάνο του για γεωμετρική αύξηση της κάβας του.. Και όχι μόνο!

    Το βράδυ στο πριβέ πάρτι και εμείς θα κάνουμε την... κάβα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Χρόνια πολλά στην ψυχή του λοξού στοιχηματικού καφενέ. Να σας πάντα καλά και να κερδάς.

    Το βράδυ τα δώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Χρόνια πολλά κι από μένα στον εορτάζοντα!!!
    Θα του ευχηθώ υγεία, κέρδη και να μη βάλει viber ποτέ αν έχει γυναίκα :)
    Πίστεψέ με, δεν θες να χεις viber με αυτούς τους λοξούς εδώ και να χεις κρεβατομουρμούρα γιατί ακούει συνέχεια γκλινκ γκλινκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ συναινώ.
      Συμφωνώ με τον Αντώνη.
      Θα στέλνει ο άλλος φωτό με λευκορωσίδες πάνω στο... σωλήνα και εγώ θα λέω στην κυρία μου "δεν είναι αυτό που νομίζεις"?

      Ωραία θα περάσουμε και σήμερα!

      Διαγραφή
  46. Παρακολουθούμε απο β Αυστρίας λάιβ
    Λιφερινγκ - Λαιφνιτς 0055

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Να είστε κι εσείς πάντα καλά. Να ευχηθώ με τη σειρά μου χρόνια πολλά και στον Λοχαγό που έχει πολύ καιρό να εμφανιστεί στο καφενείο. Τη Βάλβαικ τώρα τη βλέπω στο 12,60. Θα περιμένω να ανέβει, αν δεν ανέβει θα την ποντάρω κάπως αλλιώς. Η κάβα, αχ αυτή η κάβα. Αν πετύχω αυτό που θέλω, τότε μόνο θα σας αποκαλύψω τα νούμερα. Πάντως είμαι μέχρι στιγμής πολύ τυχερός και με τα δικά σας σημεία και με τα δικά μου. Πολύ τυχερός. Θέλω λίγη τύχη να φύγει από μένα και να έρθει σε σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Που να μελετήσεις Αγγλιδούλες έτσι; Έφυγα για λίγο και ο άτιμος ο fairplay έχει γεμίσει τον καφενέ με σωλήνες. Τι γίνεται ρε δω;

    Αμέρικαν μπαρ με ανατολικές προεκτάσεις...

    Βούδα κανε τον πιανίστα,όλα τα μωρά στην πιστά.
    θε να ανάψω αργιλέδες, να καούνε οι γκισέδες.
    Ποια Αλκμααρ και Μποτσουάνα; κυνηγάμε την νιρβάνα.
    Ποιος τις χέζει τις φαβόρες, θέλουμε διαβόλου κόρες!








    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 6 διαβολοθήλυκα σου φερνω :)))

      Στησε τη σωλήνα καφετζη γιατι δε σε βλεπω να τη βγαζεις καθαρή σήμερα ..... :)

      Διαγραφή
  49. Αφηστε τις αμπελοφιλοσοφιες ...
    Στρωστε τραπεζι με ολα τα καλούδια...
    Ειμαι καθοδόν απ απ Βόλο προς τη σπηλιά-καφενέ ...
    Αναψτε τα φώτα εξω απ τη σπηλιά να σας βρώ γιατι με βλεπω να φτάνω στο Γύθειο..

    Και οχι τιποτα αλλο ....θα με κοροιδευουν τα κοριτσια που κουβαλάω μαζίμου ...:)))))))))

    Μπάζ ....αν δεν υπάρχει ετοιμος σωλήνας τοποθετημένος στο κεντρο του μαγαζιού βάλε ΤΩΡΑ !!!

    Δεν κρατιουνται τα κορίτσια ...εχουν αρχισει ηδη μεσα στ αυτοκινητο :)))

    Φερνω μαζι μου κρασί εκλεκτό ...Cabernet Sauvignon απο ημιορεινό Θεσσαλικό αμπελώνα ...30 φιάλες των 0,75 lt :))) ...μιλησα με το Νικο , ερχεται απο Κρήτη και φερνει γίδινη καπνιστή γραβιέρα απ το νησί του...

    Τα κοριτσια φερνουν μαζι τους ενα δίσκο μόνο ....Joe Cocker γραφει απ εξω ...you can leave your hat on !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Μετα τις 12 που θα κλεισουν τα στόρια και τα φώτα φευγουν τα κρασιά και εχουμε μόνο Chivas Regal 24άρι , πούρα Cohiba ορίτζιναλ απο τη χώρα του Φιντέλ , μουσικη Joe Cocker και οποιος αντέξει...1,10 να μην υπάρχει κάν ο καφενές αυριο ....3,50 να υπαρχει μισοκατεδαφισμένος ...χαχαχα ...:)))

    Εννοειτε οτι στο πάρτι ειναι καλοδεχούμενοι και οι σιωπηλοί θαμωνες του καφενέ ανεξαρτητως φύλου ως ανταμοιβή για την υπομονή που εχουν και μας διαβάζουν και όχι μόνο !
    Σπέσιακ γιορτινή ατμοσφαιρα για την ψυχη του καφενέ ..το Βούδα ...το Siddhatha ...το φιλο μας το Δημήτρη ...
    το σπέσιαλ δώρο του το 20αρι του sans voir που επεσε στο 12,00 !!!
    Μακάρι η θετικη του ενέργεια να φερει στο sans voir την πρώτη του φετινη νικη !!!

    Σας αφηνω για την ώρα γιατι οδηγάω ...
    Καφετζη ... μετα τον Ισθμό δεξια πάω ή αριστερά ?

    Πολυχρονος Sidd ...οτι επιθυμεις .. βα σκορπας γυρω σου χαρά και φυσικά .......................................................................................να περνάτε καλά γιατι η ζωή ειναι λίγη .



    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Φερνω εκλεκτή ρακή.
    Γραβιέρα.
    Ντακο.
    Ελιές τσακιστές.
    Αρνιά να τα βάλουμε αντικριστά.
    Φέρνω και το μπουζούκι μου, που έχει ταξιδέψει μέχρι απέναντι από τα Ιμια!
    Φερνω και τον τζουρά μου!
    Αρχιστε παραγγελιές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι σε θέλω παιχταρά μου...
      Άρχοντας ....

      Ρε Μπάζ ειμαι στον Ισθμό ρε ...δεξια για ζερβά παω ?

      Διαγραφή
    2. βάρα ευθεία και θα δεις τον Βούδα απ έξω κάνει διαλογισμό...

      Διαγραφή
    3. χαχαχα.....

      Μ εστειλες αδιάβαστο :))))))

      Διαγραφή
  51. Ελάτε και στην σούρα επάνω θα βγάλω και κάνα δυο αγγλιδούλες για αύριο που είναι πολύ καυτές.

    Πάρε ένα τραγουδάκι Βούδα για να μπεις στο κέφι. https://www.youtube.com/watch?v=ENNUxhxHUuk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Σκηνικό, μετά από καμιά πενταετία ή μας έχουν μαδήσει τελικά οι Μπουκ και όλα είναι πλάνη ή τους τα χουμε πάρει χοντρά.

    Μέτα από άγριο μεθύσι έξω από τον καφενέ φωνάζει ο καφετζής - Βούδα ρίχτο https://www.youtube.com/watch?v=LQplxyItSEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Απαντήσεις
    1. Κοιτα να ξεκομπλάρεις μεχρι τις 12 γιατι δε σε βλεπω καλά μετά ...


      ευτυχως θα υπαρχει ιατρικη βοηθεια πριβέ ...εχει φερει και μια βαλιτσα φαρμακα μαζί του ....

      :)

      Διαγραφή
    2. Χαχαχα, όλα τα σκέφτηκε ο Μιχάλης. Αρχηγός με τα όλα του.

      Διαγραφή
    3. Φάτε μεχρι τις 12 παρα ενα για να αντεξετε μετά ....

      Διαγραφή
    4. Μην φάτε πολύ όμως.
      Μα μπορείτε να πιάσετε μια μίνιμουμ επίδοση ή απόδοση.

      Διαγραφή
  54. Έκανα μια τελευταία προσπάθεια και έστειλα στο Βούδα μέιλ!

    Λέγε ρε Δημήτρη. Το έλαβες?

    Μπαζ, νομίζω πως γιορτάζεις και συ σήμερα. Χρόνια πολλά.
    Κέρασμα έχει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο ρε Νίκο, τώρα τα βλέπω τα εξέλ έτοιμα ανοιγμένα. Τώρα ναι. Αρα δεν έφταιγα εγώ. Σε ευχαριστώ πολύ, θα με διευκολύνει να ολοκληρώσω την έρευνά μου πάνω στο παιχνίδι σου.

      Διαγραφή
    2. Ρε παιδιά εγώ γιορτάζω στην άλλη εθνική επέτειο, αλλά κερνάω σήμερα για τον Βούδα.

      Κοίτα Βούδα τι έφερε ο fair - ο Χριστός και η Παναγία https://www.youtube.com/watch?v=xX1z20VstKI&list=RDxX1z20VstKI&start_radio=1&t=94

      Διαγραφή
    3. Δεν εννοούσα ότι γιορτάζεις εσύ προσωπικά.

      Διαγραφή
    4. Έχω γιο και πατέρα. Γιορτινή ατμόσφαιρα παντού σήμερα...

      Διαγραφή
    5. Πωπωπω. Δεν θα βγω ζωντανός από αυτό το όργιο. Η τύπισσα θα με κατασπαράξει. Ωραίος θάνατος. Και τυχερός ο μπουκ. Δεν θα προλάβω να τα σηκώσω.

      Διαγραφή
    6. Χρόνια Πολλά βρε Μπαζ. Να τους χαίρεσαι. Σε περικύκλωσαν Δημήτρηδες.

      Διαγραφή
    7. Αυτήνα τη θέλω εγώ. Θα την ξεκοκαλίσω. Τα αντικριστά όλα δικά σας.

      Διαγραφή
    8. Χρόνια πολλά Μπαζ.
      Να τους χαιρεσαι.
      Βούδα, στο ύψος σου!

      Διαγραφή
  55. Μπαζ ...
    δυο αγγλιδουλες εχω για αυριο ...
    Γ....εωργία
    Ρ....ούλα


    για να δουμε θα συμπεσουμε σε καμία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αύριο αυτά τώρα γιορτάζει ο Βούδας - τρεις η καριόλες για αύριο πρωί πρωί θα βγούνε

      Διαγραφή
    2. Η Ρούλα είναι κούκλα μα δεν πλερωνει.

      Τη Γεωργία δεν την ξέρω.

      Τι σόι ανιχνευτής θα ήσουν αν τς έβρισκα όλες?

      Διαγραφή
  56. Δεν κρατιέμαι να βακω ενα σκετο Σίβας και ν αναψω ενα Κοχίμπα...

    μπα σε καλό μου σημερα ...
    7 χρόνια κομμένο τσιγάρο και πεθύμησα πούρο ...

    δεν πάμε καλά ... :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. βάλω γαμώ την πεθερά του Ιούδα ..

    βάλω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ασε ρε τα πούρα να τα κάνουν οι κοπέλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ευχαριστώ μάγκες, αύριο θα βγούμε με τίτλο ή "μεθυσμένοι στους γκισέδες" ή "Βούδα ρίχτο"

    Για να μην μας περάσουν οι Βουλγάρες του fair για τίποτα ξεφτίλες ρίχνω και ένα βαρύ: https://www.youtube.com/watch?v=i-sxRU7nnO0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Και είπα να βάλω μόνο για σήμερα face control, θα μπήκαν τίποτα ξέμπαρκοι θα είπαν "ρε τι είναι τούτοι εδώ; Τρώνε, πίνουν τραγουδάνε μόνο για στοίχημα δεν μιλάνε.

    Αντί για καληνύχτα -https://www.youtube.com/watch?v=vmcPDi_W0BU αύριο μετά τις Βουλγάρες έρχονται οι Αγγλιδούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Το γλέντι άναψε...
    Ο σωλήνας γυάλισε ....
    Ο καφενές γκρεμίζεται...

    Θα μας μαζέψει όλους το ηθών ...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή